Antena Meniu Search
x

Video Nervos că l-a părăsit iubita, un bărbat din Dâmboviţa a mers să îi ucidă părinţii. "Luaţi-l că moare aici"

Nervos că a fost părăsit de iubită, un bărbat din Dâmboviţa s-a răzbunat pe mama ei. Individul a bătut mai întâi la uşă, dar pentru că nu i-a deschis nimeni a spart-o şi s-a năpustit peste oamenii aflaţi în casă. A ucis-o pe mama iubitei şi l-a rănit pe partenerul ei. Atenţie! Imagini surprinse imediat după crimă, care vă pot afecta emoţional.

de Redactia Observator

la 21.04.2022, 19:12

Vezi și

"Luaţi-l că moare aici, pe bancă!" Imaginile îngrozitoare au fost filmate în faţa blocului în care a avut loc crima. O femeie de 63 de ani a fost înjunghiată în apartament, iar partenerul ei zace, pe o bancă, rănit şi în stare de şoc. Criminalul a intrat peste ei în locuinţă. Avea o relaţie de câţiva ani cu una din fiicele femeii, deşi era căsătorit cu altcineva.

Filmul atacului sângeros din Dâmboviţa

"El a mai avut un atac asupra mamei, prima dată când s-a certat cu sora mea. Tot aşa, el era foarte agresiv, i-a rupt părul surorii mele din cap, mamei i-a spart capul cu o sticlă. S-au certat în nenumărate rânduri, s-au împăcat şi maică-mea, vă daţi seama, ca părinte, i-a spus să termine cu cearta, cu balamucul. Şi el, ca să se răzbune pe ea că n-a vrut să se mai împace cu soră-mea ...", povesteşte Georgiana Tudorache, fiica femeii.

Certurile şi bătăile se ţineau lanţ. "Era beţiv"

Pe acelaşi subiect

Poliţia din Găeşti îl cunoştea foarte bine pe individ. Vecinii spun că agenţii erau chemaţi des în locuinţa unde a avut loc crima. "Au fost despărţiţi mereu, ba se împăcau, ba se ... Era beţiv. Tot beat a dat cu cuţitul. Era mort de beat când a urcat pe scări", spune una din rudele victimei. 

Sătulă de atâtea bătăi, fiica victimei a decis din nou să-l părăsească. Turbat de furie, bărbatul a mers la uşa mamei ei. "Zicea că nu mai scapă de el, că bate la uşă. L-a văzut pe vizor şi nu i-a deschis. I-am zis să nu îi deschizi că te bate sau te înjură", îşi aminteşte Georgiana Tudorache.

A ucis-o în bătaie pe mama celei care l-a părăsit

În cele din urmă, a spart uşa şi s-a năpustit asupra femeii şi a partenerului acesteia, aflat în acel moment în casă. Bărbatul a ajuns în stare critică la spital, dar femeia nu a supravieţuit atacului. 

Avea "plăgi multiple, cauzatoare de moarte, deoarece au fost sub sânul stâng, care cred că a fost cauza principală. Încă două lovituri la nivelul mâinii stângi", explică dr. Mihaela Ţârlea, de la Spitalul de Urgenţă Găeşti. "Pacientul a fost adus cu stare generală foarte gravă. S-a intervenit chirurgical imediat deoarece sângerau foarte mult toate plăgile. De asemenea, prezenta din lovitura primită amputaţii la nivelul câtorva degete", adaugă un medic.

Ce pedeapsă riscă bărbatul

Criminalul, un individ în vârstă de 40 de ani, a fost reţinut şi riscă acum ani grei de închisoare.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Evenimente » Nervos că l-a părăsit iubita, un bărbat din Dâmboviţa a mers să îi ucidă părinţii. "Luaţi-l că moare aici"