Antena Meniu Search
x

Un tânăr s-a spânzurat într-o pădure din Vaslui, după ce prietenul din copilărie a făcut acelaşi gest, în acelaşi loc (Video)

Val de sinucideri în Vaslui. Nicolae Munteanu, de 31 de ani, s-a spânzurat în pădurea Delea, duminică dimineaţă, la două săptămâni după ce prietenul lui din copilărie a făcut acelaşi gest extrem, în acelaşi loc.

Veronica Micu
de Veronica Micu

la 03.06.2019, 13:42

Nicolae Munteanu s-a spânzurat în pădurea Delea, Vaslui
Un tânăr s-a spânzurat într-o pãdure din Vaslui, după ce prietenul din copilărie a făcut acelaşi gest, în acelaşi loc - Facebook

Val de sinucideri în Vaslui. Nicolae Munteanu, de 31 de ani, s-a spânzurat în pădurea Delea, duminică dimineaţă, la două săptămâni după ce prietenul lui din copilărie a făcut acelaşi gest extrem, în acelaşi loc.

În ultima lunã, pe raza municipiului Vaslui a fost înregistrat un val de sinucideri.

Cea mai recentã a avut loc duminicã dimineaţa, când un tânăr de 31 de ani a fost gãsit spânzurat în pãdurea Delea. 

L-a găsit un taximetrist, care oprise masina sã-si facã nevoile fiziologice.

Necolae Munteanu a ales să-şi pună capăt zilelor la două săptămâni după ce prietenul lui din copilărie, Petricã Stavăr, de 20 de ani, a decis sã-şi ia viata, tot prin spânzurare şi tot în aceeaşi pãdure. La aflarea veștii, mama acestuia s-a aruncat în gol de pe o pasarelă.

Nicolae Munteanu nu a lăsat bilet de adio

Apropiaţii sunt în stare de şoc şi spun că Nicolae nu a dat niciun semn cã ar putea recurge la un asemenea gest. 

“Chiar ieri am bãut cu el o bere pe bordura din fata blocului. Nu pãrea sã aibã nimic. Vorbisem cu el si despre cazul bãiatului de la primul bloc (n.r. Petricã Stavãr), pentru cã era bun prieten cu el. Îmi spunea cã nu întelege cum amicul lui s-a putut sinucide din cauza unei fete. Iatã cã acum si-a pus el streangul de gât. Pãcat, cã era un copil cuminte, la locul lui. Era mereu cu glumele, cu buna dispozitie, ne fãcea mereu sã ne simtim bine în prezenta lui”, a declarat pentru vremeanoua.ro un vecin de-al lui Nicolae Munteanu.

Locatarii blocurilor de pe strada Castanilor spun cã tânărul de 31 de ani a avut un moment de cãdere, în urmã cu douã sãptãmâni, când Petricã Stavãr, prietenul lui din copilãrie, dar si mama acestuia, s-au sinucis în aceeasi zi. 

Nicolae Munteanu nu a lãsat niciun bilet de adio. 

În acest caz, Politia a deschis un dosar de cercetare penalã pentru ucidere din culpã.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Cunoaşteţi cazuri în care medicii au refuzat nejustificat să facă întrerupere de sarcină?

Observator » Evenimente » Un tânăr s-a spânzurat într-o pădure din Vaslui, după ce prietenul din copilărie a făcut acelaşi gest, în acelaşi loc (Video)