Antena Meniu Search
x

Haos din cauza ninsorii, în 8 judeţe afectate de codul galben

Opt judeţe se află de mai bine de 12 ore sub cod galben de ninsori abundente! Utilajele de deszăpezire lucrează la foc continuu pentru a elibera şoselele.

Vezi și

Opt judeţe se află de mai bine de 12 ore sub cod galben de ninsori abundente! Utilajele de deszăpezire lucrează la foc continuu pentru a elibera şoselele. Odată cu zăpada, au venit şi problemele în trafic. O ambulanţă din Botoşani a fost aruncată într-un şanţ, după ce a fost lovită violent de o maşină scăpată de sub control.

A nins abundent, în această noapte, în Munţii Bârgăului. Utilajele de deszăpezire abia au făcut faţă. După doar 4 ore de la instalarea codului galben, drumarii împrăştiaseră deja 80 de tone de material antiderapant. 

Pentru unii, zăpada proaspăt aşternută a fost motiv de distracţie. Aflat în trecere prin pasul Tihuţa, un tânăr din Iaşi şi-a testat bolidul. 

Drumul Naţional 15 a fost blocat, ieri, pentru o oră şi jumătate după ce un tir a derapat pe şoseaua înzăpezită şi a dărâmat cablurile electrice.  

Străzile acoperite de zăpadă din Harghita le-au creat probleme şi pietonilor, nu numai şoferilor.

Problemele în trafic s-au ţinut lanţ şi în Moldova. În judeţul Suceava, un tir a derapat şi a blocat, mai bine de patru ore, Drumul Naţional ce leagă Fălticeni de Gura Humorului. Pentru a scoate mastodontul din şanţ, drumarii au intervenit cu două excavatoare.

În judeţul Botoşani, două persoane au ajuns la spital după ce au fost implicate într-un carambol cu trei maşini.

La câteva ore distanţă, o ambulanţă care se întorcea dintr-o misiune a fost lovită în plin de un autoturism scăpat de sub control. O maşină care venea din spate nu a mai avut timp să reacţioneze şi s-a ciocnit cu alte două vehicule.

În urma impactului, ambulanţa a ajuns în şanţ. Niciunul dintre şoferii implicaţi nu a fost rănit grav.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Evenimente » Haos din cauza ninsorii, în 8 judeţe afectate de codul galben