Antena Meniu Search
x

Video Noapte magică pentru copii: Moş Nicolae le-a pus în ghetuţele atent lustruite dulciuri, fructe şi jucării

Noaptea magică a lui Moş Nicolae a bucurat milioane de copii din întreaga ţară. Dulciuri, fructe şi jucării, cei mici au primit mai tot ce şi-au notat pe lista moşului. Sfântul Nicolae, ocrotitorul copiilor, este prima mare sărbătoare de iarnă.

de Redactia Observator

la 06.12.2021, 08:11

Vezi și

La fel ca Diana, milioane de copii s-au bucurat în această dimineaţă de cadourile oferite de Moş Nicolae! Ca în fiecare an, moşul a fost darnic şi a mai închis ochii la năzbâtiile de peste an.

''Este drăguţ şi chiar dacă nu sunt cuminte, tot îmi aduce cadouri.'' 

Pentru cei mai năzdrăvani, moşul a avut grijă să le lase şi câte o nuieluşă, dar şi pe aceasta copiii au luat-o ca pe o simplă joacă.

O nouă încercare de a-l prinde pe Moş Nicolae

Pe acelaşi subiect

Chiar dacă ghetuţele au fost atent lustruite pentru a primi mult doritele cadouri, seara trecută, mai mulţi copii, pe lângă lista de dorinţe, s-au gândit şi la cum pot să-l prindă pe Moş Nicolae.   

''Eu cu tati vrem să-l prindem pe Moş Nicolae şi ăsta e planul: o să punem o aţă de la masa mai mare la masa mai mică şi când o să auzim un troznet sau ceva o să ne uităm şi posibil că o să îl prindem.''

Însă ca de fiecare dată, moşul s-a făcut nevăzut.

Şi anul acesta, lista de dorinţe s-a lungit pentru Moş Nicolae. De de la dulciuri şi fructe, până la jucării sau cărţi, copiii au primit cam tot ce şi-au dorit. 

La Târgu Jiu, pentru o seară, Moş Nicolae şi-a făcut apariţia pe străzi! Într-o maşină roşie, împodobită ca de sărbătoare, acesta s-a plimbat dintr-un loc în altul pentru a împărţi cadouri. Un participant la trafic a reuşit să-l surprindă cu o cameră de bord.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Burgeri din carne de crocodil la un festival din România. Aţi încerca preparatul?

Observator » Evenimente » Noapte magică pentru copii: Moş Nicolae le-a pus în ghetuţele atent lustruite dulciuri, fructe şi jucării