Antena Meniu Search
x

Video Noi amânări pentru "Golden Gate-ul" românesc. Când ar putea fi deschis primul tronson al podului peste Dunăre de la Brăila. Se va circula doar ziua

Deschiderea podului de la Dunăre a fost amânată. Tronsonul de drum ar fi trebuit să fie inaugurat săptămâna viitoare, pe 27 iunie, aşa cum oficialii au anunţat iniţial. Cu aproape două săptămâni în urmă, podul peste Dunăre a trecut testele de rezistenţă. 60 de camioane încărcate au testat "Golden Gate-ul" românesc.

de Redactia Observator

la 22.06.2023, 14:15

Vezi și

Deschiderea podului de peste Dunăre, programată pentru data de 27 iunie, a fost amânată. Ministrul Transporturilor, Sorin Grindeanu, a declarat că mâine va merge în inspecţie la pod, pentru a vedea în ce stadiu sunt lucrările.

Când ar putea fi inaugurat podul peste Dunăre de la Brăila

De asemenea, potrivit ministrului, pe podul peste Dunăre se va circula în prima fază în timpul zilei, iar pe timpul nopții se va restricționa accesul.  Inaugurarea podului va fi, cel mai probabil, pe 6 iulie, iar la eveniment este așteptat să participe și președintele Klaus Iohannis.

Cel mai lung pod hobanat din România şi al treilea ca deschidere din Europa este construit de o asociere de firme italiano-româno-japoneze. Până şi pentru specialiştii din ţara soarelui-răsare, obişnuiţi cu proiecte grandioase, podul de la Brăila a fost o muncă titanică.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Cunoaşteţi cazuri în care medicii au refuzat nejustificat să facă întrerupere de sarcină?

Observator » Evenimente » Noi amânări pentru "Golden Gate-ul" românesc. Când ar putea fi deschis primul tronson al podului peste Dunăre de la Brăila. Se va circula doar ziua