Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Video Noi detalii în cazul mamei cu chip de monstru din Mureş, filmată cum îşi bate fiica bolnavă. Una dintre surorile fetei, violată de concubinul femeii

Apar detalii şocante în cazul individei din judeţul Mureş, care şi-a bătut cu bestialitate fiica de 22 ani grav bolnavă. Tânăra cu probleme de sănătate nu ar fi fost singura victimă a acesteia. Surorile fetei bolnave, două copile de opt şi zece ani, ar fi trecut prin acelaşi calvar. Ba mai mult, una dintre fete ar fi fost violată de concubinul femeii. Atât ea, cât şi iubitul ei au fost arestaţi preventiv.

de Redactia Observator

la 06.09.2024 , 08:52

Imaginile au şocat o ţară întreagă în luna aprilie a acestui an. Pe filmarea făcută chiar de iubitul femeii de 48 de ani se vede cum tânăra de 22 de ani cu dizabilităţi este snopită în bătaie chiar de cea care i-a dat viaţă. Scenele de coșmar au fost postate în mediul online de concubinul individei şi au stârnit un val de indignare.

"A stat aici la mine vreo două săptămâni. A băut, iar apoi şi-a luat fata la bătaie, cea cu handicap, dar şi pe ceilalţi doi.

Eu am întrebat-o că de ce o bate, şi mi-a zis, să nu mă bag între ei. I-am zis, treaba ta, sunt copiii tăi", povestesc vecinii.

Vezi și

Cei doi concubini au fost arestaţi preventiv pentru 30 de zile

Pe acelaşi subiect

La scurt timp de la apariţia imaginilor în spaţiul public, autorităţile au început o anchetă, iar noi detalii şocante au apărut. Una dintre surorile fetei grav bolnave a fost victima unor abuzuri îngrozitoare. A fost violată şi bătută chiar de iubitul femeii, care locuia sub acelaşi acoperiş cu ele.

"O femeie de 48 de ani şi un bărbat de aceeaşi vârstă din Cipău ar fi exercitat asupra celor trei fiice ale femeii de 8, 10 şi 22 de ani mai multe acte de violenţă. De asemenea, bărbatul în cauză ar fi exercitat faţă de una dintre minore acte de agresiune sexuală", transmite IPJ Mureş..

Acum, cei doi concubini au fost arestaţi preventiv pentru 30 de zile. Între timp, tânăra de 22 de ani cu dizabilităţi a rămas în grija unei vecine pentru câteva zile, iar cele două surori minore au fost transferate la un Centru de Plasament pentru tratament de specialitate din partea consilierilor şi psihologilor. 

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Putea fi evitată tragedia provocată de inundațiile din Galați?
Observator » Evenimente » Noi detalii în cazul mamei cu chip de monstru din Mureş, filmată cum îşi bate fiica bolnavă. Una dintre surorile fetei, violată de concubinul femeii