Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Motivul halucinant pentru care profesorul din Sighetul Marmaţiei şi-ar fi sărutat eleva în faţa clasei

Un caz revoltător loveşte din nou sistemul de educaţie din România. Un profesor de engleză din Sighetu Marmaţiei a fost filmat, la ore, în timp ce săruta pătimaş o elevă de 15 ani, chiar în faţa clasei. Profesorul şi-a recunoscut fapta şi a demisionat.

de Redactia Observator

la 31.05.2018 , 19:57

Un caz revoltător loveşte din nou sistemul de educaţie din România. Un profesor de engleză din Sighetu Marmaţiei a fost filmat, la ore, în timp ce săruta pătimaş o elevă de 15 ani, chiar în faţa clasei. Profesorul şi-a recunoscut fapta şi a demisionat. Este cercetat pentru că s-a folosit abuziv de rolul de profesor în scopuri sexuale.

23 de secunde durează sărutul filmat. Timp în care profesorul îşi pipăie fără jenă eleva scoasă la tablă. Fata ţine strâns la piept un caiet studenţesc. Lecţia de engleză tocmai s-a transformat într-o demonstraţie erotică. Sub ochii unei clase întregi de elevi de 15 ani, de la Liceul Tehnic din Sighetu Marmaţiei. 

Profesorul nu pare deranjat de faptul că ar fi filmat. Se întoarce cu faţa spre clasă şi continuă să-şi sărute eleva. 

Vezi și

MARIANA ŞTEŢCĂ, directoarea Liceului Tehnic Forestier din Sighetu Marmaţiei:

A dat dovada de un comportament deviant. Nu are niciun fel de justificare.

Părinţii elevilor sunt la fel de revoltaţi. Profesorul şi-a recunoscut fapta, a realizat gravitatea faptei şi şi-a dat demisia din învăţământ.

Cadrul didactic nu şi-a explicat clar gestul în faţa inspectorilor scolari, dar presa locală scrie că bărbatul ar fi vrut să-şi încurajeze eleva, pentru o notă mai mare. 

MARIANA ŞTEŢCĂ, directoarea Liceului Tehnic Forestier din Sighetu Marmaţiei

Fetita este in clasa a noua, este o eleva foarte buna, are numai medii de noua si zece pe primul semestru. 

Reprezentanţii liceului spun şi că între cei doi nu ar exista o relaţie.

Fata are nevoie acum de psiholog. După 10 ani la catedră, profesorul de engleză este anchetat pentru două infracţiuni, într-un dosar ce a ajuns la Parchet. 

FLORINA MEDEŞ, purtător de cuvânt la IPJ Maramureş

Politistii s-au sesizat din oficiu si efectueaza cercetrai sub spectul comiterii infractiunilor act sexual cu un minor si folosirea abuziva a functiei in scopuri sexuale. 

Toate cadrele didactice sunt obligate prin lege să treacă printr-o testare medicală şi psihologică înainte de începerea fiecărui an şcolar. Cu toate acestea, avem dascăli acuzaţi de pornografie infantilă sau de viol. În martie, un profesor de arte marţiale din Constanţa a fost arestat după ce a agresat fetiţe de 7 şi 8 ani în timpul antrenamentelor. 

Iar un profesor de muzică din Tulcea a ajuns la poliţie, pentru că s-a folosit de un cont fals de Facebook pentru a-şi convinge elevele să-i trimită fotografii indecente. Sistemul de învăţământ scoate la lumină frecvent noi cazuri revoltătoare, în lipsa unei selecţii mai stricte a oamenilor care ţin în mâini viitorul copiilor. 

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Credeţi că autoritățile fac suficient pentru a preveni violențele dintre clanurile interlope din Capitală?
Observator » Evenimente » Motivul halucinant pentru care profesorul din Sighetul Marmaţiei şi-ar fi sărutat eleva în faţa clasei