Antena Meniu Search
x

Noi imagini cu TORNADA care a lovit vestul ţării în 17 septembrie! URGIA a fost filmată în Cluj, de camerele de supraveghere (VIDEO DRAMATIC)

Vijelia a lovit cu forţă în tot judeţul Cluj, ziua de 17 septembrie. Vântul a bătut cu peste 70 de km la oră, a retezat păduri întregi şi a nenorocit familii.

Vijelia a lovit cu forţă în tot judeţul Cluj, ziua de 17 septembrie. Vântul a bătut cu peste 70 de kilometri la oră, a retezat păduri întregi şi a nenorocit familii. 

Furtuna violentă a făcut ravagii şi în comuna Aghireş din judeţul Cluj. 

Un localnic a postat, în urmă cu câteva ore, pe Facebook, o serie de filmări surprinse de camerele de supraveghere în ziua de 17 septembrie.

Pe acelaşi subiect

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

În imagini se vede o intersecție, unde mașinile au fost avariate de bucăți din acoperișurile luate de vântul puternic, dar și un loc de joacă, de unde copiii și câteva mămici au fugit cu câteva secunde înainte să înceapă urgia. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Când ţineţi post negru, renunţaţi inclusiv la apă?

Observator » Evenimente » Noi imagini cu TORNADA care a lovit vestul ţării în 17 septembrie! URGIA a fost filmată în Cluj, de camerele de supraveghere (VIDEO DRAMATIC)