Antena Meniu Search
x

Noi imagini şocante de la carnagiul de pe autostrada A1! Mercedesul a fost tăiat în două de parapetele din metal (Video dramatic)

Publicăm noi imagini şocante de la accientul de ieri, 1 mai, produs pe autostrada A1, în urma căruia un tânăr a murit, iar alţi doi au fost grav răniţi.

Publicăm noi imagini şocante de la accidentul de ieri, 1 mai, produs pe autostrada A1, în urma căruia un tânăr a murit, iar alţi doi au fost grav răniţi.

Accidentul s-a produs pe sensul către Capitală, la kilometrul 28, în zona localităţii Bolintin-Vale. 

Conform ultimelor informaţii, o maşină Mercedes se deplasa pe banda 2, sensul Piteşti spre Bucureşti. La un moment dat, din spate, pe aceeaşi bandă, se apropia cu viteză o motocicletă, care, este posibil să fi dat flash-uri pentru ca maşina să se deplaseze pe banda întâi. 

Şoferul maşinii a vrut să intre pe prima bandă, de unde venea, însă, cu viteză destul de mare, o altă motocicletă. Astfel, maşina şi motocicleta de pe banda întâi au intrat în coliziune. 

În urma impactului, motocicleta s-a răsturnat, iar maşina a intrat în glisieră şi a pătruns pe sensul de deplasare Bucureşti - Piteşti.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Parapetul de metal a stăpuns practic Mercedesul, retezând ambele picioare ale şoferului maşinii. Acesta nu a mai putut fi salvat.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Evenimente » Noi imagini şocante de la carnagiul de pe autostrada A1! Mercedesul a fost tăiat în două de parapetele din metal (Video dramatic)