Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Noi imagini spectaculoase de la urmărirea cu împuşcături din Vitan. Un poliţist cu Audi goneşte pe urmele şoferului fugar (Video)

Imagini spectaculoase filmate, noaptea trecută, în Capitală. Un tânăr a fost prins de poliţişti, după o urmărire dramatică pe străzile din cartierul Vitan.

de Veronica Micu

la 07.10.2019 , 12:05

Un poliţist cu Audi, filmat cum goneşte pe urmele şoferului fugar Noi imagini spectaculoase de la urmărirea cu împuşcături din Vitan. Un poliţist cu Audi goneşte pe urmele şoferului fugar - Observator.tv

Imagini spectaculoase filmate, noaptea trecută, în Capitală. Un tânăr a fost prins de poliţişti, după o urmărire dramatică pe străzile din cartierul Vitan.

Tânărul care se afla la volanul maşinii a refuzat să oprească la semnalele poliţiştilor, a trecut pe culoarea roşie a semaforului şi a provocat un accident.

Poliţiştii au pornit în urmărirea individului de pe Şoseaua Giurgiului, iar la Grand Arena Mall au tras focurile de armă.

Articolul continuă după reclamă

Un alt agent, care se afla în timpul liber, a cerut ajutor prin dispecerat şi a pornit şi el în urmărirea şoferului fugar

"În cursul acestei dimineţi, în jurul orei 00.30, poliţişti  din cadrul Secției 16 Poliție, aflați în exercitarea atribuțiilor de serviciu, au observat pe o stradă din sectorul 4 al Capitalei,  un autoturism cu mai mulţi ocupanţi, care se deplasa sinuos pe carosabil.

Polițiștii au procedat la efectuarea manevrelor pentru oprirea regulamentară a autovehiculului,  moment în care conducătorul auto a simulat oprirea, apoi a accelerat.  

Urmărire cu focuri de armă în Bucureşti

Imediat, s-a pornit în urmărirea autoturismului, iar la o intersecție, un echipaj de la Secția 15 Poliție, solicitat ca sprijin, a încercat să oprească maşina, însă după refuzul şoferului de a opri, au folosit armamentul din dotare, executând focuri de avertisment în plan vertical, autoturismul neoprind nici de această dată.

Ajuns la o altă  intersecţie, şoferul  a pătruns pe culoarea roșie a semaforului electric acroșând un alt autoturism care se deplasa regulamentar, fiind interceptat și oprit de poliţişti.

Cei patru  ocupanți au coborât și au început să alerge, moment în care, pentru prinderea şi imoblizarea acestora, s-a folosit din nou armamentul din dotare, executându-se în plan vertical focuri de avertisment.

În urma primelor verificări s-a stabilit că șoferul autoturismului  nu deține permis de conducere, iar în urma testării cu aparatul alcooltest a rezultat o alcoolemie de 0,78 g/%0 în aerul expirat.

Menţionăm că, în ambele cazuri, în urma folosirii armamentului din dotare nu au rezultat victime sau pagube materiale", a anunţat Poliţia Capitalei.

În maşina urmărită se aflau trei bărbaţi şi o femeie. Aceştia au fost duşi la audieri.

Veronica Micu Like

Absolventă a Şcolii Superioare de Jurnalism (SSJ). A început la "Gardianul", ca reporter de investigaţii, apoi s-a alăturat echipei "Jurnalul Naţional", unde a scris mai bine de 11 ani. A urmat site-ul miscareaderezistenta.

Întrebarea zilei
Aţi avut vreodată probleme medicale după ce aţi cumpărat haine de la second hand?
Observator » Evenimente » Noi imagini spectaculoase de la urmărirea cu împuşcături din Vitan. Un poliţist cu Audi goneşte pe urmele şoferului fugar (Video)