Bebeluş născut în toaleta unei curţi din Constanţa, salvat de medici

Publicat: 17.01.2018, 16:12.
Actualizat: 17.01.2018, 19:38

O tânără de 21 de ani din Constanţa este cercetată de poliţie după ce şi-a născut copilul în haznaua din curtea casei! Bebeluşul a supravieţuit.

O tânără de 21 de ani din Constanţa este cercetată de poliţie după ce şi-a născut copilul în haznaua din curtea casei! Bebeluşul a supravieţuit doar pentru că unchiul său a auzit un scâncet. Nou-născutul este acum în afara oricărui pericol.

Bunica a fost cea care, cu ajutor telefonic prin 112, a reuşit să-l facă pe prunc să respire.

Bărbatul era la lucru când ginerele lui a auzit scâncete venind dinspre hazna. A crezut că e căţel căzut acolo. A anunţat-o imediat pe soacra lui.

Şi-au dat seama imediat că nu era vorba de vreun animal. A fost anunţat şi bunicul bebeluşului. În timp ce bărbaţi se chinuiau să-l scoată, cea care i-a dat viaţă a fost luată la întrebări.

Un echipaj medical ajuns de urgenţă în comuna Nicolae Bălcescu a preluat nou-născutul şi l-a dus la spital la Constanţa. Tot acolo a ajuns, cu o ambulanţă, şi mama lui.

Poliţiştii s-au autosesizat în acest caz. Tânăra de 21 de ani va trebui să dea explicaţii pentru gestul ei.

Descarcă aplicaţia Observator News din Google Play sau App Store şi fii la curent cu ştirile momentului din România şi din lume.