Antena Meniu Search
x

Video "Nu a fost forțată. A cerut ea!". Părinții celor patru băieți acuzați de viol în Galați spun că fiii lor ar fi fost încurajați de copilă

Anchetă complicată pentru poliţiştii din Galaţi, după ce părinţii unei copile de 15 ani au reclamat că fiica lor ar fi fost violată de patru băieţi, doi dintre ei minori. Oroarea s-ar fi petrecut într-o clădire abandonată, iar calvarul fetei a fost filmat. Imaginile ar fi fost folosite de agresori pentru şantaj, apoi au ajuns pe internet.

de Redactia Observator

la 20.10.2021, 13:40

Vezi și

Procurorii fac cercetări, însă deocamdată nciunul dintre suspecţi nu a fost audiat. Părinţii băieţilor îşi susţin fiii şi spun că aceştia ar fi fost încurajaţi chiar de victimă.

Vă avertizăm că urmează informaţii cu puternic impact emoţional!

Calvarul fetei a început în luna iulie. Atunci, cei trei adolescenţi ar fi ademenit-o pe fată într-o casă părăsită şi ar fi violat-o. Unul dintre tineri a filmat cu telefonul mobil, iar înregistrarea a fost păstrată pentru a o şantaja pe fată. Pentru că adolescenta ar fi refuzat alte avansuri, filmarea a ajuns în mediul online. Aşa a aflat şi o rudă care i-a anunţat părinţii. 

"Noi am făcut plângere la Galați, avem avocat, avem tot ce trebuie. A fost lovită, a fost trasă de păr", mărturisește tatăl fetei.

Pe acelaşi subiect

Părinții presupușilor violatori: "Nu a fost forțată. A cerut ea"

Familiile celor patru tineri suspecţi spun, însă, că adolescenta nu ar fi fost forţată.

"Am văzut un pic așa. Nu a fost forțată. A cerut ea. Eu chiar am vorbit cu băiatul. Deja am vorbit pe chestia asta, i-am zis: mamă, ai făcut? Mamă, ne-a atras ea, ea a vrut", spune mama a doi dintre presupușii agresori.

Fata de 15 ani a fost audiată de poliţişti, iar de faţă a fost şi asistentul social de la Primărie. 

"Din spusele ei, a rezultat faptul că ar fi ținut totul secret, i-ar fi fost rușine de reacția din sat, dacă s-ar afla la ce a fost supusă. Nu știe cum au ajuns filmările să fie distribuite ulterior, pe baza cărora a fost șantajată să se mai întâlnească. Tot cu ei", a declarat Ecaterina Druță, asistent social.

Procurorii fac cercetări pentru săvârșirea infracțiunilor de act sexual cu un minor și șantaj. Niciunul dintre cei patru tineri suspecţi nu a fost reţinut.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să vă plătiţi vacanţa şi să fie anulată în ultima clipă?

Observator » Evenimente » "Nu a fost forțată. A cerut ea!". Părinții celor patru băieți acuzați de viol în Galați spun că fiii lor ar fi fost încurajați de copilă