Antena Meniu Search
x

Video O fetiță a fost violată de patru tineri, într-o casă părăsită din Galați. Au filmat tot și publicat imaginile pe rețelele de socializare

Caz șocant în Galați, unde patru tineri au violat o fetiță de doar 14 ani. Agresorii au filmat totul şi au amenințat-o pe fată că vor publica pe rețelele de socializare imaginile compromițătoare cu ea, daca povestește cuiva cele întâmplate. Grav este că deşi poliţiştii au aflat despre cele întâmplate, tinerii nici măcar nu au fost chemaţi la audieri până la această oră.

de Redactia Observator

la 19.10.2021, 13:22

Sursa foto: shutterstock.com Vezi și

Ororile s-au petrecut într-o casă părăsită, acolo unde cei patru au ademenit-o pe fetiță. Atât agresorii, cât și victima sunt din aceeași localitate, potrivit reporterului Observator Angela Bertea.

Imaginile compromițătoare au ajuns în mediul online, inclusiv la o rudă de-a victimei, care a anunțat părinții, care au alertat de îndată autoritățile.

În momentul de față, cei patru, dintre care doi minori, sunt liberi. Ei urmează să fie aduși la audieri. 

Fata a fost șantajată în repetate rânduri să întrețină relații sexuale cu agresorii în caz contrar imaginile vor fi publicate pe rețelele de socializare. Ceea ce s-a și întâmplat.

Pe acelaşi subiect

Este al doilea caz de viol, în aceeași localitate

Indivizii sunt cercetați acum pentru act sexual cu un minor și șantaj. Cercetările sunt abia la început, procurorii urmând să stabilească exact cum s-au petrecut lucrurile. 

Este al doilea caz ce s-a petrecut în aceeași localitate. Recent, o fată de 15 ani a fost violată chiar de tatăl ei, care acum este arestat.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Evenimente » O fetiță a fost violată de patru tineri, într-o casă părăsită din Galați. Au filmat tot și publicat imaginile pe rețelele de socializare