Antena Meniu Search
x

Detalii tulburătoare despre violul dintr-un tren de navetiști din SUA. Pasagerii au filmat cu telefoanele 40 de minute calvarul femeii, însă nu au intervenit

Detalii oribile ies la iveală în cazul femeii violate de un necunoscut într-un tren de navetiști din Philadelphia, în prezența altor călători care nu au sărit să o scape din mâinile agresorului. Polițiștii sunt oripilați.

Ana Maria Ghiarasim
de Ana Maria Ghiarasim

la 19.10.2021, 15:38

Detalii tulburătoare despre violul dintr-un tren de navetiști din SUA. Pasagerii au filmat cu telefoanele 40 de minute calvarul femeii, însă nu au intervenit
Detalii tulburătoare despre violul dintr-un tren de navetiști din SUA. Pasagerii au filmat cu telefoanele 40 de minute calvarul femeii, însă nu au intervenit - Profimedia Images

Ancheta a scos la iveală faptul că martorii din tren au filmat cu telefoanele mobile violul femeii care a durat mai bine de 40 de minute, în loc să intervină pentru a o ajuta, au anunțat autoritățile.

Potrivit polițiștilor, cel puțin 12 persoane erau prezente în vagon, ”suficient ca să poată interveni”, care însă nu au intervenit să o ajute pe femeia abuzată. Niciun martor al atacului nu s-a deranjat să sune la 911 și să solicite intervenția poliției, întrucât bărbatul, despre care se crede că este fără adăpost, a continuat să o atace pe femeie, au spus oficialii poliției, scrie The Independent.

Atât bărbatul, cât și femeia au fost înregistrați la urcarea în tren în aceeași stație, în noaptea atacului, care a avut loc în jurul orei 23:00 din 13 octombrie. Bărbatul a fost văzut mai întâi stând lângă femeie și încercând să aibă o conversație cu ea, dar treptat a devenit agresiv și a început să o molesteze.

Martorii au filmat cu telefoanele mobile violul, dar nu au intervenit

Pe acelaşi subiect

Poliţia a fost sesizată de un angajat al Autorităţii de Transport din sud-estul Pennsylvania care se afla în zonă şi a observat că în trenul care trecea „ceva nu era în regulă” cu o femeie, a spus Bernhardt.

„Vă pot spune că oamenii țineau telefonul ridicat în direcția atacului acestei femei”, a declarat Thomas J Nestel III, șeful poliției Septa. 

Agresorul a fost arestat și acuzat pentru viol și agresiune și rămâne în custodie pe cauțiune de peste 180.000 de dolari. El va fi prezentat în instanță săptămâna viitoare, pe 25 octombrie.

Violatorul a pretins că o cunoaște pe victimă, însă nu și-a putut aminti cine era

Potrivit anchetatorilor, femeia l-a împins în mod repetat pe bărbat și a implorat să fie lăsată în pace, însă pledoariile ei au fost ignorate. În declarația făcută la poliție, bărbatul a pretins că o cunoaște pe victimă, dar nu și-a putut aminti numele ei sau cine era. El a susținut că întâlnirea a fost consensuală.

Femeia violată a fost dusă la spital și a fost tratată pentru rănile sale după atac.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Reuşiţi să ţineţi cel mai aspru şi mai lung post din an, care a început astăzi?

Observator » Stiri externe » Detalii tulburătoare despre violul dintr-un tren de navetiști din SUA. Pasagerii au filmat cu telefoanele 40 de minute calvarul femeii, însă nu au intervenit