Antena Meniu Search
x

Curs valutar

"Nu fac accident, eu conduc". Un șofer băut a condus 70 km pentru o farmacie. Amețit bine, nici măcar nu a observat polițistul din mijlocul drumului

Un şofer inconştient s-a urcat băut la volan şi a provocat un grav accident de circulaţie noaptea trecută pe Pasajul Bararab. Iar alcoolemia n-a fost una deloc mică, 0.80 mg alcool pur în aerul expirat. Ba mai mult, avea şi permisul suspendat de patru luni. Din păcate, nu a fost singurul teribilist de pe şosele. Un alt şofer s-a urcat la volan, după multe pahare cu vin şi a parcurs 70 km în căutarea unei farmacii. Ajuns în Capitală a fost tras pe dreapta de poliţişti.
   

de Redactia Observator

la 21.08.2023 , 09:28

Şoferul, băut bine, a pierdut controlul volanului şi s-a izbit cu maşina de un parapet pe Pasajul Basarab. Accidentul s-a petrecut noaptea trecută, şi a fost atat de violent încât maşina s-a făcut ţăndări.

Șofer: Am făcut accident și acesta sunt. Am avut viteză, am intrat într-o depășire, m-a furat spatele. Cum vedeți: am lovit acolo cu fața, aici cu spatele, m-am întors.

Șofer: Da, am consumat.

Vezi și

Reporter: Ce ai băut? 

Șofer: Bere. Ce să beau?

Și nu a fost singurul care a dat dovadă de inconștiență la volan. Un alt șofer băut a pornit la drum în căutarea unei farmacii pentru a cumpără niște medicamente. După multe pahare cu vin, bărbatul de 29 de ani a plecat din Călărași, iar la intrarea în Capitală a fost tras pe dreapta de polițiști. Doar o minune a făcut să nu aibă loc o tragedie. Amețit bine de aburii alcoolului, individul nici măcar nu a observat polițistul din mijlocul drumului, care i-a făcut semn pentru a se opri. Mai multe echipaje au pornit în urmărirea bărbatului.

Polițist: Valoarea dumneavoastră, domnule Nicolae, este de 0.56 pe aparat, este o valoare nde infractiune. În momentul de față nu mai aveți dreptul de a conduce valabil.

Reporter: Cât ai condus pana acum si de unde vii?

Șofer: Ca sa spun ca idee, eu tot conduc. Am de condus, eu tot conduc. In seara asta conduc de 70km.

Reporter: Nu aveati o farmacie in apropiere?

Șofer: Nu, nu este.

Reporter: Nu te-ai gandit ca poti sa faci un accident? Ca poti sa omori pe cineva?

Șofer: Pai nu fac, eu conduc.

Claudiu Costea, Brigada Rutieră: Bărbatul a fost condus la sediul INML în vederea de mostre biologice, iar in cauza s-a deschis un dosar penal.

În ajutorul polițiștilor, pentru depistarea consumatorilor de droguri, au fost și echipele canine, care au verificat mașinile.

Claudiu Costea, Brigada Rutieră: Pe o strada din Sectorul 1, un conducator a fost depistat de politistii Brigazii Rutiere in timp ce conducea sub influenta substantelor psihoactive.

Raziile vor continua și în nopțile următoare.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Sunteţi de acord ca elevii să fie privaţi de telefoane în timpul orelor?
Observator » Evenimente » "Nu fac accident, eu conduc". Un șofer băut a condus 70 km pentru o farmacie. Amețit bine, nici măcar nu a observat polițistul din mijlocul drumului