Antena Meniu Search
x

NU ignora semnele! Care sunt BOLILE ce se pot citi ÎN PALMĂ

Mâinile noastre conțin detalii vitale despre sănătatea corpului, inclusiv indicii ale unor boli ascunse, cum ar fi cancerul

Mâinile noastre conțin detalii vitale despre sănătatea corpului, inclusiv indicii ale unor boli ascunse, cum ar fi cancerul 

Medicul Graham Easton, autorul mai multor cărți de specialitate, susține că mâinile pot oferi indicii esențiale asupra stării de sănătate. 

Palme inrosite

Pot fi semn de ciroză hepatică. Ciroza înseamnă cicatrizarea generalizată a țesutului hepatic, care deți este asociată frecvent cu excesul de alcool, poate fi provocată și de alte boli precum hepatita C. 

Încheieturi grase

Pot însemna un nivel ridicat al colesterolului. Umflăturile cauzate de depunerile de colesterol sunt niște ridicături tari, galbene, care devin vizibile atunci când strângi pumnul. 

Unghii albăstrii

Pot fi semn de atacuri coronariene. Unul dintre cele mai simple moduri prin care medicii pot verifica cât de mult oxigen circulă în sânge este examinarea unghiilor de la mâini sau ale degetelor de la picioarelor ori a buzelor. 

Unghii în două culori

Pot fi semnul unei boli de rinichi. Unghiile care sunt palide sau au jumatatea inferioara albă, în apropierea pielii, însă au o nuanță maronie în jumătatea superioară, pot fi semnul problemelor cu rinichii.

Palme transpirate

Pot insemna tiroida hiperactiva. Hipertiroidismul - sau tiroida hiperactiva - reprezintă o boală frecventă, care afectează mai mult femeile decât barbatii.

Mâini supradimensionate

Pot fi semn de tumoare pituitara. Dacă mâinile vi se umflă și devin mai mari, este posibil să aveti acromegalie. Picioarele, buzele, nasul și urechile pot fi și ele afectate în cazul în care glanda pituitară pompează prea mulți hormoni de creștere, informează bzi.sanatate.ro

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Veţi participa la Slujba de Înviere?

Observator » Evenimente » NU ignora semnele! Care sunt BOLILE ce se pot citi ÎN PALMĂ