Antena Meniu Search
x

Video ''Nu mi-a rămas nimic.'' O femeie de 60 de ani din Mureş a rămas pe drumuri, după ce casa i s-a făcut scrum

Situaţie disperată pentru o femeie de 60 de ani dintr-o localitate din judeţul Mureş. A rămas pe drumuri în mijlocul iernii, după ce casa în care locuia a luat foc. Norocul femeii a fost că nu era acasă, altfel putea să sfârșească tragic. A ars însă tot ce avea, inclusiv acte, dar și banii pe care îi avea pregătiți pentru factura la gaz: 1200 de lei. 

de Redactia Observator

la 16.02.2022, 07:47

Vezi și

''Nu mi-a rămas nimic, numai haina asta ce o am pe mine!''  

Femeia de 60 de ani spune că era în vizită la sora ei geamănă când a fost anunţată că îi arde casa. Era în jurul orei 21.00 când s-a dat alarma în Călimănești, localitate aflată la 20 de kilometri de Târgu Mureș.

Proprietara casă: A venit fata la sora mea, că s-a dus lumina. Şi eu, când am descuiat uşa, n-am mai putut intra în casă că era fum. 

Au ars şi banii pe care îi avea pregătiți pentru factura la gaz

Pe acelaşi subiect

În casă erau şi banii pentru factura de gaz, spune femeia: 1.200 de lei. Bani pe care i-a strâns cu greu din ajutorul ei de şomaj.

Eszter Jiga, proprietara casă: Am avut şi bani de gaz și buletinul și asigurarea de la casă am avut, dar nimic nu mi-a rămas. Nimic, nimic, nimic! Numai haina asta ce o am pe mine!

''E destul de rău, că e timp de iarnă, omul e sărac, vai de capul lui! Că-i femeie văduvă. Numai din şomaj trăieşte. 438 de lei, numai, primeşte şomajul, atât!''

Tot satul a sărit în ajutor, însă n-au reuşit să stingă flăcările care depăşau 5 metri, spun vecinii. Aşa că au sunt la 112.

''Toată lumea a ieşit afară. Am crezut că toate casele o să ia foc de aici, din stradă. 

Toată strada?

Da.''

plutonier adjutant șef Csaba Kovacs, ISU Mureş: La locul intervenției am constatat că ardeau trei încăperi ale unei case, acoperișul, incendiul foarte violent. 

Incendiul ar fi pornit de la un convector cu gaz care se afla în apropierea unor materiale combustibile. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Evenimente » ''Nu mi-a rămas nimic.'' O femeie de 60 de ani din Mureş a rămas pe drumuri, după ce casa i s-a făcut scrum