Antena Meniu Search
x

Video "Nu mi-am omorât copilul!" Mama fetiţei ucise şi ascunse în lada patului, eliberată după audieri. Ce le-a spus colegilor săi de muncă din Spania

Noi informaţii în cazul crimei din sectorul 4 al Capitalei! Rudele fetiţei ucise şi ascunse în lada unui pat au ridicat trupul neînsufleţit al copilei de la IML. Asta în timp ce mama, reţinută în Spania, a fost eliberată după audieri. Ancheta continuă, iar investigaţiile, a spus ministrul de Interne Lucian Bode, se desfăşoară în mai multe ţări. 

Cristina Filip
de Cristina Filip

la 07.06.2023, 13:58

Vezi și

"După mai multe ore de audieri, în care femeia le-a spus poliţiştilor că nu a omorât-o ea pe copilă, a fost lăsată să plece. Acum, principalul suspect pentru moartea copilei de 12 ani rămâne concubinul femeii. Bărbatul este de negăsit. Copila de 12 ani ar fi avut o moarte extrem de violentă, ar fi murit asfixiată.

Rudele copilei, tatăl ei biologic, bunica dar şi mai mulţi apropiaţi au venit la sediul Institutului de Medicină Legală din Capitală ca să ridice trupul neînsufleţit. Va fi depus la o capelă, iar zilele următoare va avea loc înmormântarea", a transmis Cristina Filip, reporter Observator.

Declaraţiile mamei se contrazic cu cele ale bunicii

Mama fetiţei ucisă şi ascunsă într-un apartament din Capitală a fost arestată în Spania, într-un mic oraş din Catalonia. Ieri fost interogată de procurori prin videoconferinţă şi a declarat că era convinsă că fiica ei se află în grija tatălui biologic, dar nu ar fi încercat niciodată să verifice. 

Pe acelaşi subiect

Declaraţiile mamei se contrazic cu cele ale bunicii. Cele două au vorbit la câteva zile după plecarea în Spania, iar mama i-a spus bătrânei că Ana este cu ea.

Bunica fetei: Venim vineri acasă toţi. Ana are telefonul stricat. Vineri venim pe la voi. O caută Sasu pe fată, el tatăl fetei. E cu noi, nu vrea să mai meargă acasă. Ce vrei să-i fac? Venim vineri după amiază pe la voi. 

Reporter: Şi a mai venit?

Bunica fetei: Nu. 

Tatăl Anei şi bunica fetiţei au reclamat dispariţia copilei încă din 5 mai. Dar ancheta a bătut pasul pe loc până când cadavrul a fost găsit întâmplător într-un apartament din Capitală.

Declaraţiile ministrului de Interne

Ministrul de Interne Lucian Bode a făcut comentarii despre ancheta declanşată după anunţarea dispariţiei fetiţei de 12 ani.

Reporteri: Cum credeţi că au acţionat poliţiştii?

Lucian Bode, ministru de Interne: Asta va spune ancheta, ne raportăm la rezultat, pot spune că anumite lucruri nu s-au întâmplat aşa cum ar fi trebuit să se întâmple.

Bode a mai spus că ancheta în acest caz se desfăşoară în mai multe ţări. Potrivit unor surse, principalul suspect, iubitul mamei fetei, ar fi fost localizat în Spania.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Reuşiţi să ţineţi cel mai aspru şi mai lung post din an, care a început astăzi?

Observator » Evenimente » "Nu mi-am omorât copilul!" Mama fetiţei ucise şi ascunse în lada patului, eliberată după audieri. Ce le-a spus colegilor săi de muncă din Spania