Antena Meniu Search
x

Bode, despre cazul fetiţei găsite moartă în lada din canapea: Mă feresc să fac comentarii asupra unor anchete în curs

Ministrul de Interne, Lucian Bode, a declarat, miercuri, că ancheta în cazul fetei de 12 ani găsite moartă în canapea se desfăşoară în mai multe ţări, iar cei vinovaţi vor fi traşi la răspundere cât mai repede. Şeful MAI nu a oferit detalii din anchetă.

de Redactia Observator

la 07.06.2023, 11:35

Bode, despre cazul fetiţei găsite moartă în lada din canapea: Mă feresc să fac comentarii asupra unor anchete în curs
Bode, despre cazul fetiţei găsite moartă în lada din canapea: Mă feresc să fac comentarii asupra unor anchete în curs

„Eu mă feresc să fac comentarii asupra unor anchete în curs. Vă pot asigura că structurile de poliție desfășoară în acest moment, începând cu momentul dechiderii dosarului penal, acțiuni polițienești atât în România, cât și pe teritoriul altor state pentru ca cei vinovați de această crimă să fie trași la răspundere cât mai repede”, a declarat Lucian Bode.

Întrebat dacă victima a fost căutată de poliție după ce a fost dată dispărută de tată, şeful MAI a transmis că este o ancheta penală în curs și nu poate oferi alte detalii. 

„Acţiunea cu privire la cercul de suspecţi şi alte aspecte de acest gen eu în acest moment nu pot să vi le ofer. Activităţile poliţieneşti premergătoare deschiderii dosarului penal sunt parte a dosarului penal. Vă daţi seama că acesta este motivul pentru care Poliţia Capitalei nu vă poate da detalii cu privire de ce a făcut înainte de deschiderea dosarului penal, dar fiţi convinşi că toate aceste aspecte vor fi lămurite, inclusiv ceea ce dumneavoastră îmi sugeraţi în întrebare, dacă Poliţia a intervenit la timp sau ce a făcut în perioada respectivă, ce activităţi a desfăşurat Poliţia în etapa despre care vorbeaţi”, a spus ministrul de Interne.

Potrivit ministrului Lucian Bode, ceea ce au făcut poliţiştii înainte de a fi găsită copila decedată sunt activităţi ce fac parte din dosarul de urmărire penală vor fi aflate atunci când procurorul va decide.

Pe acelaşi subiect

Cadavrul unei fetiţe găsit în lada unei canapele, într-un apartament din Bucureşti

Parchetul de pe lângă Tribunalul Bucureşti s-a sesizat luni din oficiu după ce proprietarul unei locuințe din Sectorul 4 al Bucureștiului a găsit, după plecarea unor chiriaşi, în lada canapelei, un cadavru într-un sac.

„La data de 03.06.2023, poliţiştii Secţiei 16 au fost sesizaţi de proprietarul unui apartament din municipiul Bucureşti, Sector 4, cu privire la faptul că, după plecarea unor chiriaşi, a găsit în lada canapelei un sac din plastic, ce emană un miros de putrefacţie. Parchetul de pe lângă Tribunalul Bucureşti s-a sesizat din oficiu şi a început urmărirea penală cu privire la infracţiunea de omor. În datele de 3 şi 4.06.2023, procurorul criminalist, poliţişti din cadrul Serviciului Omoruri şi cei din cadrul Serviciului Criminalistic au efectuat cercetarea la faţa locului, fiind ridicate mai multe mijloace de probă ce urmează a fi valorificate în cauză", se arăta în comunicatul precedent al Parchetului de pe lângă Tribunalul Bucureşti.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Stiri politice » Bode, despre cazul fetiţei găsite moartă în lada din canapea: Mă feresc să fac comentarii asupra unor anchete în curs