Antena Meniu Search
x

Adolescentă din Timișoara dată dispărută de marți a fost găsită

Alina Georgeta Palade, o fată în vârstă de 16 ani, dată dispărută în Timișoara, a fost găsită. Tânăra nu a fost victima unei infracțiuni. Aceasta ar fi fost găsită în Arad, acolo unde se plecase cu iubitul ei.

de Redactia Observator

la 20.05.2022, 20:11

O adolescentă din Timișoara a dispărut în drum spre școală. Alina nu a mai ajuns la cursuri și este de negăsit de marți dimineță - IPJ Timis

Știre inițială: Adolescenta de 16 ani a plecat marți dimineață spre școală, de la Centrul de primire în regim de urgență din Timișoara, dar nu a ajuns la cursuri.

"Poliţiştii Serviciului Investigaţii Criminale efectuează verificări în vederea depistării unei minore, în vârstă de 16 ani, dispărută din municipiul Timișoara, județul Timiș. La data de 17 mai a.c., polițiștii Serviciului Investigaţii Criminale au fost sesizați cu privire la dispariția unei minore, în vârstă de ani.

În  fapt, în data de 17 mai a.c., Alina Georgeta Palade ar fi plecat din Centrul de primire în regim de urgență, din municipiul Timișoara către școală, iar până în prezent nu a mai revenit", au transmis reprezentanții IPJ Timiș.

Poliția cere ajutorul oamenilor, pentru găsirea Alinei Palade

Pe acelaşi subiect

Semnalmente Alina Georgeta Palade:

  • Înălțime 1.65 m, 48 de kg., păr șaten, ochi căprui.
  • Îmbrăcăminte: blugi, tricou roșu, pantofi sport.

Oricine poate oferi detalii cu privire la persoana dispărută este rugat sa apeleze Serviciul de Urgenţă 112 sau să contacteze cea mai apropiată unitate de poliţie.

- Articol realizat cu ajutorul infotmațiilor obținute de reporterul Observator Iulia Pop -

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Evenimente » Adolescentă din Timișoara dată dispărută de marți a fost găsită