Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Video "O aşteptam acasă, dar nu o aşteptam aşa". Roberta a ajuns pentru totdeauna în satul natal. Misunea vieţii s-a încheiat pentru ea

Roberta, poliţista de 21 de ani care a murit în misiune, a fost înmormântată ieri. Tânăra a fost condusă pe ultimul drum în satul natal, cu onoruri militare, iar mai mulţi colegi din cadrul IPJ Braşov au ţinut un minut de reculegere. Agenta, angajată în Ministerul de Interne în urmă cu mai puţin de un an, a murit după ce maşina în care se afla a fost lovită de remorca unui TIR. 

de Redactia Observator

la 20.08.2024 , 08:23

Roberta a fost condusă ieri pe ultimul drum de zeci de poliţişti din judeţele Braşov şi Gorj. Pe uliţa unde cândva Roberta îşi creiona dorinţa de a deveni poliţistă, sunetul alarmelor a demonstrat că visul fetei cu părul creţ s-a împlinit. A fost însă scurt şi încheiat atât de brusc şi violent.

Tânăra de 21 de ani a fost înmormântată cu onoruri militare, mai ales că a decedat în misiune. 

Ultima misiune s-a încheiat pentru ea

Vezi și

"Am cunoscut-o pe Roberta când a venit în practică la noi. Un om cu foarte mult bun-simţ, care a dat dovadă de devotament şi implicare. Ne bucurăm că la un moment dat a fost colega noastră şi, aşa cum i-am promis, noi o aşteptăm acasă, dar nu o aşteptăm aşa", spune un poliţist.

Pe acelaşi subiect

"N-a profesat mult, dar parcă a profesat de-o viaţă. Toţi colegii au apreciat-o şi apreciază tot ceea ce a făcut şi tot ceea ce a făcut în scurtul timp în care a lucrat la inspectoratul nostru a fost făcută cu dăruire, cu suflet şi cu profesionalism", a declarat Valentin Flucuş, chestor de poliţie.

La Braşov, locul în care agenta lucra, colegii au ţinut un moment de reculegere la ora la care începuse ceremonia funerară.

Roberta a murit la aproximativ 7 kilometri de postul de poliţie din Hoghiz, într-o curbă periculoasă, unde autospeciala a fost lovită frontal de remorca unui tir, intrată în derapaj pe contrasens. Impactul a fost atât de mare, încât maşina de poliţie a fost aruncată în afara şoselei. Sindicaliştii din Poliţie spun că fata ar fi scăpat cu viaţă dacă autospeciala era mai nouă sau mai scumpă.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Aţi putea să vă îndepliniţi sarcinile de serviciu într-un interval de lucru mai scurt?
Observator » Evenimente » "O aşteptam acasă, dar nu o aşteptam aşa". Roberta a ajuns pentru totdeauna în satul natal. Misunea vieţii s-a încheiat pentru ea