Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Video "Va rămâne veșnic vie în inimile noastre". Mesajul IPJ Brașov, după moartea fulgerătoare a Robertei, tânăra polițistă de doar 21 de ani

"Roberta a fost nu doar o colegă, o prietenă, ci și o soră de arme. Ea va rămâne veșnic vie în inimile noastre ca un simbol al devotamentului și curajului", a transmis Poliția din Brașov, după moartea fulgerătoare a polițistei Roberta Elena Ungureanu. Abia intrase în serviciu şi urma să îşi ia colegul de patrulare, când ultima misiune pentru Roberta s-a încheiat. La doar 21 de ani, tânăra s-a stins într-un cumplit accident rutier, după ce autospeciala în care se afla a fost izbită fontal de remorca unui TIR, pe un drum în Braşov.

de Redactia Observator

la 19.08.2024 , 17:54

"Cu o durere imensă, ne luăm astăzi rămas bun de la colega și prietena noastră, agent de poliție Ungureanu Elena-Roberta, care a plecat mult prea devreme către îngeri.

La doar 21 de ani, în timp ce se afla în timpul serviciului, purtând uniforma de poliție pe care o îndrăgea atât de mult, un tragic accident rutier i-a curmat brusc viața și visul de a se dedica, fără rezerve, comunitătii pe care, ca tânăr polițist, o slujea și proteja. 

Conducerea I.P.J. Brașov, șefii direcți, colegii, i-am fost sprijin încă din ziua în care a debutat ca polițist în instituția noastră. Cu toții i-am urat succes și i-am mulțumit că ne-a ales pe noi pentru a ne reprezenta în nobila profesie de polițist. 

Vezi și

Astăzi, în aceeași formulă, îi suntem din nou alături, în satul ei natal din județul Gorj, unde o conducem pe ultimul drum.

Pe acelaşi subiect

În același timp, cu inimile îndurerate, toți polițiștii brașoveni, indiferent de locul în care ne aflăm, birou sau trafic, vom păstra un moment de reculegere în memoria Robertei. 

În aceste clipe de nesfârșită durere, ne îndreptăm gândurile și rugăciunile către familia îndurerată, căreia îi transmitem cele mai sincere și profunde condoleanțe!

Durerea voastră este și a noastră, pierderea voastră este și a noastră!

Roberta a fost nu doar o colegă, o prietenă, ci și o soră de arme. Ea va rămâne veșnic vie în inimile noastre ca un simbol al devotamentului și curajului pe care le-a dovedit în mult prea scurta și brusc încheiată profesie de polițist.

Draga noastră Roberta, ne vei lipsi enorm! Odihnește-te în pace!", a transmis IPJ Brașov.

Astăzi, frumoasa fată cu zâmbet fermecător, care a visat de mică să devină poliţistă, a fost condusă pe ultimul drum de zeci de colegi, în sunet de sirene. Zeci de autospeciale au împânzit uliţa localităţii gorjene Roşia de Amaradia, locul unde Roberta a copilărit.

Zeci de maşini de poliţie au condus-o pe ultimul drum

Multe coroane de flori, multe lacrimi şi sunetul de jale al trompetei, anunţa că tânăra poliţistă va fi condusă în onoruri militare aşa cum o cere protocolul. Au urmat zeci de maşini care au umplut uliţa, cu semnalele acustice şi luminoase pornite.

În Braşov, locul unde tânăra a fost repartizată, colegii au făcut acelaşi lucru la ora la care ceremonia funerară a început.

Pe uliţa unde cândva Roberta îşi creiona dorinţa de a deveni poliţistă, suntetul alarmelor a demonstrat că visul fetei cu părul creţ s-a împlinit. A fost însă scurt şi încheiat din păcate atât de brusc şi violent.

Cum s-a petrecut accidentul din Brașov

Sfârşit tragic pentru o poliţistă de numai 21 de ani din judeţul Braşov. Agenta, angajată în ministerul de Interne la finalul anului trecut, a murit în misiune. Maşina în care se afla a fost lovită de remorca unui TIR şi nu a mai avut nicio şansă. Impactul a fost atât de puternic încât tânăra a murit în braţele medicilor. Sindicaliştii din poliţie spun că o autospecială mai scumpă i-ar fi oferit poate şansa la viaţă.

Roberta conducea maşina de poliţie a postului din Hoghiz, acolo unde a fost detaşată imediat ce a absolvit şcoala de subofiţeri de la Câmpina. Era singură în autospecială. Tragedia s-a petrecut la circa 7 kilometri de sediu, într-o curbă periculoasă. Maşina de poliţie a fost lovită frontal, în plin, de remorca unui camion intrată în derapaj de pe contrasens. Impactul a fost devastator. Maşina de poliţie a fost aruncată în afara şoselei.  

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Noi asigurări, pentru biciclete şi anvelope. Veţi apela la ele?
Observator » Evenimente » "Va rămâne veșnic vie în inimile noastre". Mesajul IPJ Brașov, după moartea fulgerătoare a Robertei, tânăra polițistă de doar 21 de ani