Antena Meniu Search
x

O casă a ars ca o torță într-o clipă de neatenție, în Iași. În urma incendiului, o persoană s-a ales cu arsuri pe față

Un incendiu a avut loc, joi, în satul Slobozia, comuna Ciurea, județul Iași, acolo unde o casă a ars din temelii. Pompierii s-au luptat cu flăcările și au reușit să le stingă, în cele din urmă. Din nefericire, o persoană a fost rănită, s-a ales cu arsuri la nivelul feței. 

de Redactia Observator

la 13.01.2023, 09:44

O casă a ars ca o torță într-o clipă de neatenție, în Iași.
O casă a ars ca o torță într-o clipă de neatenție, în Iași. - ISU

O clipă de neatenție a fost suficientă ca o casă să fie cuprinsă de flăcări. Un incendiu a izbucnit în locuința unei familii din comuna Ciurea, județul Iași. Casa a ars din temelii, iar interiorul acesteia a fost făcut scrum. Oamenii nu au mai putut salva mare lucru, iar pompierii s-au luptat cu flăcările, până le-au lichidat.

Din nefericire, o persoană a fost rănită și s-a ales cu arsuri de gradul 1 la nivelul feței. Victima nu a vrut să fie transportată la spital pentru mai multe investigații medicale. Cauza incendiului a fost jarul căzut dintr-o sobă.

"Pe12.01.2023, la ora 12.18, Serviciul Voluntar pentru Situații de Urgență pompieri al comunei Ciurea Iași, împreună cu Detașamentul 2 pompieri al ISUJ Iași au fost alarmați sa intervină în satul Slobozia la un incendiu de casă. Cauza probabilă a acestui incendiu a fost jarul căzut din sistemele de încălzire alimentate cu combustibil solid. Din nefericire, în acest eveniment a fost înregistrată o victima cu arsuri de gradul 1 la nivelul feței, aceasta refuzând transportul la UPU de către echipajul SMURD", au transmis reprezentanții ISU.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Ce alegeți de 1 Mai, grătar la pădure sau grătar la terasă?

Observator » Evenimente » O casă a ars ca o torță într-o clipă de neatenție, în Iași. În urma incendiului, o persoană s-a ales cu arsuri pe față