Antena Meniu Search
x

Video O echipă Observator a ajuns în Kenya şi transmite reportaje în exclusivitate din ţara contrastelor

Atmosferă de sărbătoare în Kenya, la sosirea primului charter cu turişti, care sunt chiar români. După Maldive, turiştii noştri au cucerit şi paradisul african. Printre ei este o echipă Observator.

de Lorena Rădulescu

la 10.03.2021, 21:07

Vezi și
  • Sute de turişti români au ajuns în Kenya, ţară care încearcă să-şi revină după ce a fost afectată de pandemia de coronavirus.
  • Sosirea românilor în Kenya a fost tratată ca un motiv de sărbătoare.

În urmă cu câteva minute a ajuns avionul charter din România şi, după cum puteţi vedea, turiştii se aliniază să treacă prin punctele de control de la Aeroportul Internaţional din Mombasa. 

Sosirea avionului cu români a fost motiv de sărbătoare şi de breaking news la o televiziune din Kenya. 300 de români vor petrece un sejur de vis în paradisul african, închis luni de zile din cauza COVID19. S-a "infiltrat" printre ei o echipă Observator. 

Lorena Rădulescu, reporter Observator: Noi am avut ocazia să zburăm cu un zbor în premieră. A fost primul charter cu direcţia Mombasa. La aeroport a fost o adevărată atmosferă de sărbătoare. Ne-au întâmpinat cu tunuri de apă. Turiştii şi echipajul avionului au fost întâmpinaţi cu un dans tradiţional african. Ni s-a oferit şi o nucă de cocos rece, pentru că temperaturile aici sunt foarte ridicate.

Echipa Observator a ajuns în Kenya după un zbor de opt ore

Zborul a durat opt ore, iar la îmbarcare toată lumea a fost nevoită să prezinte un test PCR negativ. Vaccinul COVID nu este obligatoriu. În schimb, este recomandat cel împotriva Febrei Galbene

Lorena Rădulescu, reporter Observator: Tocmai am fost anunţaţi că am trecut peste Ecuator şi am intrat, aşadar, în emisfera sudică. Mai avem aproximativ 45 de minute până la aterizare şi cam toţi pasagerii s-au trezit şi se pregătesc de marea întâlnire cu Africa.

Întâlnirea fabuloasă are un preţ: 1.200 de euro de persoană. Însă "comorile" Kenyei merită toţi banii.

Lorena Rădulescu, reporter Observator: O să mergem în Safari, în Parcul Naţional Tsabo. De acolo vom transmite de la faţa locului cum arată această experienţă. O să mergem şi în triburile Masai. Una dintre cele mai populare destinaţii de plajă este Diani Beach. Mulţi români se duc acolo, o să ajungem şi noi zilele următoare.

Observator va prezenta, în următoarele zile, reportaje în exclusivitate din Kenya, ţara contrastelor. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-aţi donat mobila, hainele sau electrocasnicele pe Facebook?

Observator » Evenimente » O echipă Observator a ajuns în Kenya şi transmite reportaje în exclusivitate din ţara contrastelor