Antena Meniu Search
x

Curs valutar

O explozie uriașă a devastat un bloc din Lugoj. Momentul șocant, surprins de camerele de supraveghere. Bucăți din ferestre, sticlă și mobilă sunt aruncate în stradă (VIDEO)

EXPLOZIE puternică într-un bloc de nefamilişti din Lugoj. Zeci de locatari au fost EVACUAŢI de urgenţă!

de Redactia Observator

la 06.11.2017 , 19:35

O explozie uriașă a devastat un bloc din Lugoj. Momentul șocant, surprins de camerele de supraveghere. Bucăți din ferestre, sticlă și mobilă sunt aruncate în stradă (VIDEO)

Deflagraţie puternică, într-un bloc de nefamilişti din Lugoj! Zeci de persoane au fost evacuate, după ce unul din apartamentele imobilului a explodat.

Explozia s-a produs pe strada Buziaşului din Lugoj, la etajul unu al blocului de nefamilişti. Zece apartamente au fost afectate şi aproape 20 de locatari au fost evacuaţi de urgenţă. 

Potrivit primelor informaţii, incidentul a avut loc din cauza acumulărilor de gaze la o butelie defectă. Bătrânul în vârstă de 70 de ani rănit este proprietarul apartamentului în care a avut loc deflagraţia, anunţă reprezentanţii ISU Banat. 

Articolul continuă după reclamă

Momentul deflagrației a fost surprins de o camera de supraveghere din zona, care a filmat exact clipa in care a sarit in aer unul dintre apartamente, iar violent a antrenat spargerea geamurilor de la 10 dintre locuinte.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Pe imagini se poate vedea flama, iar mai apoi cum sar in toate partile bucatile din ferestre, sticlă și obiecte de mobilier.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Vă gândiţi să renunţaţi la unele produse tradiţionale de Crăciun, din cauza scumpirilor?
Observator » Evenimente » O explozie uriașă a devastat un bloc din Lugoj. Momentul șocant, surprins de camerele de supraveghere. Bucăți din ferestre, sticlă și mobilă sunt aruncate în stradă (VIDEO)