Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Video O fată de 15 ani, care plecase fără să anunțe dintr-un centru de plasament din Botoșani, susține că a fost violată de trei tineri

Caz halucinant în Botoşani. O copilă de doar 15 ani, aflată într-un centru de plasament, a ajuns la spital după ce ar fi trecut prin clipe de groază. După ce a părăsit căminul fără să anunțe pe cineva, fata susține că a fost violată de un grup de tineri. Poliția a deschis o anchetă pentru viol și lipsire de libertate.

de Redactia Observator

la 26.09.2024 , 10:03

Totul s-ar fi întâmplat într-o noapte în care tânara în vârstă de 15 ani ar fi plecat din centrul de plasament fără să anunţe pe nimeni. Întoarsă a doua zi dimineaţa, adolescenta a povestit personalului clipele de groază prin care a trecut. 

"A acuzat anumite abuzuri de natură sexuală. Procedura noastră spune că atunci când nu reușim să o identificăm în două trei ore, la prieteni, cunoștințe, relații, anunțăm poliția", a declarat Alexandru Colbu, director adjunct la Protecția Copilului.

Fata se afla în sistemul de protecție de aproximativ doi ani, după ce a fost preluată dintr-un mediu familial problematic.

Vezi și

Fata susține că a fost violată de trei indivizi

Pe acelaşi subiect

"Acuza dureri abdominale și dureri în sfera genitală. Declarand ca a fost violata de un grup de trei", a spus Bogdan Ursu, director medical Serviciul Judeţean de Ambulanţă Botoşani.

După ce au ieşit la lumină ororile prin care a trecut tânăra, au fost alertate imediat autoritățile. 

"A fost întocmit dosar penal sub aspectul infracțiunilor de viol și lipsire de liberate. Au fost stabilite toate persoanele implicate", a precizat Delia Neniscu, de la IPJ Botoșani.

Un psiholog o va consilia pe tânără pentru a depăși această traumă.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
V-aţi cumpăra vreodată o casă scoasă la licitaţie?
Observator » Evenimente » O fată de 15 ani, care plecase fără să anunțe dintr-un centru de plasament din Botoșani, susține că a fost violată de trei tineri