Antena Meniu Search
x

O femeie a căzut într-o râpă, în Munţii Bucegi. Salvamontiştii, mobilizaţi pentru recuperarea ei

O femeie care se afla într-o drumeţie pe munte a căzut într-o râpă în apropiere de cascada Urlătoarea. Salvamontiştii din Buşteni au intervenit pentru recuperarea ei.

O femeie care se afla într-o drumeţie pe munte a căzut într-o râpă în apropiere de cascada Urlătoarea. Salvamontiştii din Buşteni au intervenit pentru recuperarea ei.

UPDATE 23:10 Femeia care a căzut în prăpastie când se întorcea împreună cu mai multe persoane de la Babele spre staţiunea Buşteni a fost recuperată de salvamontişti şi preluată de ambulanţă.

Potrivit Şeful Serviciului Salvamont Buşteni, Gheorghe Haiduc, femeia de 68 de ani a alunecat pe potecă şi a căzut aproximativ 15 metri într-o prăpastie. Turista, care este din Ploieşti, făcea parte dintr-un grup format din cinci persoane care coborau de la Babele către Buşteni.

Purtătorul de cuvânt al Serviciului Judeţean de Ambulanţă Prahova, George Duţă, a precizat că femeia a suferit un traumatism cranio-cerebral şi multiple escoriaţii la mâini, ea urmând să fie transportată la Spitalul Judeţean de Urgenţă Ploieşti.

Pe acelaşi subiect

Potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Prahova, Raluca Vasiloae, salvatorii montani intervin pentru salvarea unei femei care a căzut într-o râpă în apropiere de cascada Urlătoarea, victima urmând să fie preluată de o ambulanţă SMURD după ce va fi recuperată de echipajele de salvamontişti. 

Şeful Serviciului Salvamont Buşteni, Gheorghe Haiduc, a precizat că incidentul s-a petrecut pe traseul Jepii Mici, echipele plecând pe munte pentru a interveni în acest caz. 

În zonă se deplasează şi un echipaj al Serviciului Judeţean de Ambulanţă Prahova.

Sursa: Agerpres

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Evenimente » O femeie a căzut într-o râpă, în Munţii Bucegi. Salvamontiştii, mobilizaţi pentru recuperarea ei