Antena Meniu Search
x

Video O femeie a fost lovită grav de creanga unui copac, într-un parc din Craiova. În ce stare se află

Incidentul de săptămâna trecută din Capitală, când o tânără a ajuns în comă după ce a fost lovită de creanga unui copac, s-a repetat în Craiova. O femeie a fost rănită exact în acelaşi mod în timp ce era într-un parc din oraş.

de Redactia Observator

la 03.06.2024 , 17:52

Polițiștii Secției 4 Poliție Craiova au fost sesizați prin apel 112 cu privire la faptul că, în incinta Parcului Pedagogic, din municipiul Craiova, o femeie de 64 de ani, din localitate, ar fi fost lovită de o creangă căzută dintr-un copac. La fața locului s-au deplasat polițiștii și un echipaj SMURD, aceasta fiind transportată la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale.

În cauză se efectuează cercetări pentru stabilirea situației de fapt, urmând a fi dispuse măsuri în consecință. Societatea care administrează parcurile din Craiova a transmis că arborii au fost toaletaţi de curând, dar este vorba despre un parc vechi cu arbori care deşi par sănătoşi, pot avea probleme.

Tânără în scaun cu rotile, rănită grav de o creangă în Bucureşti

Vezi și

Săptămâna trecută, o femeie de 38 de ani, în scaun cu rotile, a intrat în comă, după ce a fost lovită de o creangă imensă, în parcul Bazilescu din Bucureşti. Victima ieşise la plimbare cu iubitul ei, iar creanga ruptă din copac l-a rănit şi pe el. În vreme ce familia femeii se teme că o va pierde, primăria care administrează parcul anunţă că nu are nicio vină -  a bătut prea tare vântul, explică autorităţile. Poliţiştii au început, însă, o anchetă penală.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei
Aveţi condiţii la locul de muncă pe timp de caniculă?
Observator » Evenimente » O femeie a fost lovită grav de creanga unui copac, într-un parc din Craiova. În ce stare se află