Antena Meniu Search
x

O femeie din Alaska a fost atacată de urs în timp ce se afla la toaletă

O femeie din Alaska a fost atacată de urs în timp ce folosea toaleta. Shannon Stevens este, totuși, norocoasă având în vedere că s-a ales doar cu o rană minoră de pe urma întâlnirii cu animalul sălbatic. 

de Redactia Observator

la 22.02.2021, 08:52

Imagine ilustrativă
Imagine ilustrativă - Shutterstock
  • Cele mai importante știri ale zilei sunt la Observator 19, Antena 1

Shannon se pregătea să folosească toaleta din afara locuinței, când, spre groaza sa, a fost atacată de urs, scrie BBC

Auzind țipetele femeii îngrozite, fratele său s-a îndreptat într-un suflet spre baie doar pentru a observa capul unui urs în vasul de toaletă. Cei doi frați petreceau weekendul într-o iurtă de lângă lacul Chilkat. 

„Am mers la baie, m-am așezat pe toaletă și imediat am simțit că ceva m-a mușcat”, a declarat femeia pentru agenția AP. Imediat a început să strige după ajutor, iar fratele său a descoperit în vasul de toaletă capul unui urs

Cu ajutorul unei truse de prim ajutor din iurtă, femeia a reușit să-și trateze rana. A doua zi, cei doi au descoperit în jurul structurii de lemn urme de urs. Se pare că animalul fusese atras de mirosul grătarului pregătit de cei doi. 

Carl Koch, un specialist al Departamentului de pescuit și vânătoare din Alaska, a declarat că animalul ar fi fost un urs negru.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că se vor înmulţi atacurile urşilor în România?

Observator » Evenimente » O femeie din Alaska a fost atacată de urs în timp ce se afla la toaletă