Antena Meniu Search
x

O femeie din Arad a fost jefuită şi bătută crunt în propria casă de un tânăr care i-a cerut un pahar cu apă

O orădeancă a rămas fără bani şi internată în spital, după ce a fost atacată în propriul apartament de un individ care o păcălise să-i deschidă uşa sub pretextul că are nevoie de un pahar cu apă. Ulterior, individul a rugat-o să-i umple un bidon cu apă.

O orădeancă a rămas fără bani şi internată în spital, după ce a fost atacată în propriul apartament de un individ care o păcălise să-i deschidă uşa sub pretextul că are nevoie de un pahar cu apă.

Ulterior, individul a rugat-o să-i umple un bidon cu apă.

Femeia, o pensionară în vârstă de 80 ani, a deschis uşa apartamentului ca să-l ajute pe bărbat, dar în timp ce ea umplea recipientul, individul a început să-i cotrobăie prin apartament, refuzând să plece chiar după ce a fost suprins de proprietară, iar aceasta l-a ameninţat că sună la Poliţie.

Bărbatul a împins-o violent la pământ şi a fugit, făcându-se nevăzut. În total, acesta a luat din casa orădencei aproximativ 500 de lei.

Femeia fost transportată la spital cu fractură de femur, având nevoie de o perioadă lungă pentru a se reface, de peste 3 luni. 

Agresorul este recidivist, având în trecut condamnări pentru acelaşi gen de faptă. Acesta a fost reţinut şi arestat preventiv pentru o perioadă de 30 de zile, pentru tâlhărie calificată.

Polițiștii continuă cercetările.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Veţi participa la Slujba de Înviere?

Observator » Evenimente » O femeie din Arad a fost jefuită şi bătută crunt în propria casă de un tânăr care i-a cerut un pahar cu apă