Antena Meniu Search
x

Curs valutar

O femeie moartă a fost considerată încă în viaţă timp de 5 ani din cauza tehnologiei

Pare de necerezut dar este cât se poate de adevărat. În Michigan tehnologia avansată a făcut posibil ca nimeni să nu remarce dispariţia unei femei, timp de 5 ani. Pia Farrenkopf a murit în 2009 în propria maşină, în garajul casei sale.

de Redactia Observator

la 29.03.2014 , 16:24

 Este greu de crezut dar trupul ei a fost găsit abea acum o lună, când un angajat al unei bănci a fost trimis să-i ceară femeii achitarea ratelor. Până atunci, nimeni nu-i remarcase dispariţia, pentru că, în mod ironic, viaţa ei părea să-şi urmeze cursul firesc, ca şi până atunci - cel puţin dintr-un anumit punct de vedere.

Femeia avea o avere considerabilă aşa că, datorită tehnologiei tranzacţiile sale bancare se făceau automat din cont, astfel încât, lună de lună, timp de 5 ani, Pia şi-a plătit la timp toate facturile şi ratele la casă, deşi era moartă.

Vecii au crezut că femeia a plecat în străinătate pentru că ştiau că obţinuse un contract la o firmă renumită. Nici rudele nu au aflat ce se întâmplase. Locuiau departe şi nu prea ţineau legătura cu femeia.

Articolul continuă după reclamă

La un moment dat, anul trecut, banii din contul Piei s-au terminat şi banca i-a pus sechestru pe locuinţă pentru neplata ratelor. Abia luna trecută, un executor trimis de bancă a sunat la uşa femeii şi, în timp ce îi cerceta casa, i-a găsit trupul descompus în maşină.

Biologic ea era moartă, dar, datorită tehnologiei moderne, a fost considerată vie, pentru că îşi achita toate datoriile ca un cetăţean model.

sursă: descopera.ro

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Aţi testat vreodată vacanţele tip retreat?
Observator » Evenimente » O femeie moartă a fost considerată încă în viaţă timp de 5 ani din cauza tehnologiei