Antena Meniu Search
x

O femeie moartă a fost considerată încă în viaţă timp de 5 ani din cauza tehnologiei

Pare de necerezut dar este cât se poate de adevărat. În Michigan tehnologia avansată a făcut posibil ca nimeni să nu remarce dispariţia unei femei, timp de 5 ani. Pia Farrenkopf a murit în 2009 în propria maşină, în garajul casei sale.

 Este greu de crezut dar trupul ei a fost găsit abea acum o lună, când un angajat al unei bănci a fost trimis să-i ceară femeii achitarea ratelor. Până atunci, nimeni nu-i remarcase dispariţia, pentru că, în mod ironic, viaţa ei părea să-şi urmeze cursul firesc, ca şi până atunci - cel puţin dintr-un anumit punct de vedere.

Femeia avea o avere considerabilă aşa că, datorită tehnologiei tranzacţiile sale bancare se făceau automat din cont, astfel încât, lună de lună, timp de 5 ani, Pia şi-a plătit la timp toate facturile şi ratele la casă, deşi era moartă.

Vecii au crezut că femeia a plecat în străinătate pentru că ştiau că obţinuse un contract la o firmă renumită. Nici rudele nu au aflat ce se întâmplase. Locuiau departe şi nu prea ţineau legătura cu femeia.

La un moment dat, anul trecut, banii din contul Piei s-au terminat şi banca i-a pus sechestru pe locuinţă pentru neplata ratelor. Abia luna trecută, un executor trimis de bancă a sunat la uşa femeii şi, în timp ce îi cerceta casa, i-a găsit trupul descompus în maşină.

Biologic ea era moartă, dar, datorită tehnologiei moderne, a fost considerată vie, pentru că îşi achita toate datoriile ca un cetăţean model.

sursă: descopera.ro

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Evenimente » O femeie moartă a fost considerată încă în viaţă timp de 5 ani din cauza tehnologiei