Antena Meniu Search
x

O fetiţă de 13 ani din Hunedoara a ajuns la spital cu arsuri grave pe faţă şi pe mâini, după ce casa în care se afla a fost cuprinsă de flăcări

O fetiţă de 13 ani a suferit arsuri de gradul II pe faţă, antebraţe şi mâini, în urma unui incendiu care a cuprins o casă din localitatea Râu de Mori, din judeţul Hunedoara. Victima a fost transportată la Spitalul de Pediatrie din Timişoara, relatează Agerpres. Cauza producerii incendiului este în curs de stabilire. 

De Redactia Observator la 16.11.2022, 22:17
O fetiţă de 13 ani a ajuns la spital cu arsuri grave pe faţă şi pe mâini
O fetiţă de 13 ani a ajuns la spital cu arsuri grave pe faţă şi pe mâini - Shutterstock/Arhivă

Pentru stingerea incendiului au fost alertate echipaje ale pompierilor militari din Toteşti, Bretea şi Hunedoara, care au intervenit cu trei autospeciale cu apă şi spumă.

"La sosirea echipajelor operative la locul solicitării, incendiul se manifesta foarte violent, pe întreaga suprafaţă a casei de aproximativ 100 de mp şi la acoperişul uneia dintre anexele gospodăriei, cu posibilitatea de propagare la celelalte două anexe cu structură din lemn şi la casa învecinată", a precizat Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Hunedoara.

Pompierii militari au localizat şi au lichidat incendiul, înainte ca flăcările să se extindă la celelalte construcţii.

Fetiţa de 13 ani a reuşit să se autoevacueze

Pe acelaşi subiect

O fetiţă în vârstă de 13 ani a fost surprinsă de incendiu, a reuşit să se autoevacueze, dar a suferit arsuri de gradul II pe două treimi din faţă, antebraţe şi mâini.

"Victima a fost evaluată, stabilizată la faţa locului şi transportată la spitalul din oraşul Haţeg. Ulterior, s-a solicitat ambulanţa cu medic pentru transferul la Spitalul de Pediatrie Timişoara", a menţionat purtătorul de cuvânt al Serviciului de Ambulanţă Judeţean Hunedoara, dr. Călin Dumitrescu.

Cauza producerii incendiului este în curs de stabilire.

Puteţi urmări ştirile Observator şi pe Google News!

Observator » Evenimente » O fetiţă de 13 ani din Hunedoara a ajuns la spital cu arsuri grave pe faţă şi pe mâini, după ce casa în care se afla a fost cuprinsă de flăcări