Antena Meniu Search
x

Video O fetiţă este în stare critică, iar mama ei a murit, după ce un microbuz a fost spulberat de tren. Șoferul voia să evite aglomerația de pe șosea

O fetiţă de 12 ani este în stare critică, iar mama ei a murit după ce şoferul microbuzului care le aducea din Italia a vrut să ocolească aglomeraţia de pe şosea, folosind un drum prin câmp. Nu s-a asigurat când a trecut calea ferată, astfel că au fost spulberaţi de tren.

de Redactia Observator

la 17.08.2021, 13:43

Vezi și

Fetița se întorsese din Italia, alături de mama ei şi se îndreptau cu microbuzul spre Botoşani. În apropiere de Dej s-a produs nenorocirea. Vechiculul a fost spulberat de tren. 

Șoferul microbuzului a vrut să evite aglomerația din drumul național, folosind un drum agricol, paralel cu șoseaua. Anchetatorii cred că ajuns la calea ferată, nu a oprit, pentru că nu au găsit nicio urmă de frânare care să indice acest lucru. Opt oameni au fost răniţi, iar autorităţile au declanşat planul roşu de intervenţie. 

Ciprian Cornea ISU Cluj: La fața locului s-au deplasat 4 ambulanțe SAJ, două ambulanțe SMURD, două ambulanțe de descarcerare. 

Mama fetiței a murit la spital

Pe acelaşi subiect

În accident, mama fetei de 12 ani a fost lovită din plin de tamponul locomotivei. La scurt timp după ce au ajuns medicii, femeia a intrat în stop cardio-respirator. Femeia a murit ulterior la spital. 

Nimeni nu înţelege de ce şoferul a luat-o pe drumul alternativ şi de ce nu s-a asigurat. Trecerea de cale ferată este semnalizată cu crucea sfântului Andrei, iar în zonă trenul poate fi văzut de la o distanţă foarte mare. 

Şoferul transporta cu un călător în plus faţă e numărul de locuri din maşină. A fost testat cu aparatul etilotest, dar rezultatul a fost negativ. A fost reţinut pentru 24 de ore. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Reuşiţi să ţineţi cel mai aspru şi mai lung post din an, care a început astăzi?

Observator » Evenimente » O fetiţă este în stare critică, iar mama ei a murit, după ce un microbuz a fost spulberat de tren. Șoferul voia să evite aglomerația de pe șosea