Antena Meniu Search
x

Foto O fetiță fără auz și-a salvat familia de la o tragedie, după ce a simțit miros de prăjituri arse, în Marea Britanie

Daisy Potter, o copilă de 10 ani din Liverpool, Marea Britanie, și-a salvat familia dintr-un incendiu ce putea fi devastator după ce a simțit miros de prăjituri arse, în timp ce dormea.

Daniel Murărescu
de Daniel Murărescu

la 09.02.2021, 16:53

fetiță din Marea Britanie
Daisy Potter - Clare Potter via Mirror Online
  • Instinctul i-a spus fetiței că ceva este în neregulă, moment în care a dat alarma iar sora ei mai mare a evacuat casa, evitând o nenorocire
  • Mama celor trei copii, care se pregătea de înmormântarea tatălul ei, nu era acasă atunci când au izbucnit flăcările

Aflată acasă cu sora ei de 16 ani, Beth, și frățiorul de doar 13, Aflie, copila dormea atunci când a simțit ceea ce i s-a părut a fi, inițial, miros de vafe prăjite.

Habar nu avea că, în realitate, instalația electrică din casă luase foc și incendiul risca să se extindă în toată locuința, cu degajări mari de fum.

"Cred că Alfi a ars vafele!", i-a spus copila sorei ei mai mare

Mama fetiței era plecată de acasă pentru a cumpăra haine, ca urmare a decesul tatălui, atunci când a primit un telefon de la fiica cea mai mare, Beth. "M-a sunat țipând... mama, arde casa! Am lăsat totul pe loc și m-au dus acasă, unde erau pompieri de jur-împrejur", a povestit femeia.

Citește și:

"Daisy era în pat atunci când a sunat alarma de incendiu, dar nu purta aparatul auditiv. A fugit imediat în camera lui Beth și, când a deschis ușa, era un fum gros de nu putea să vadă nimic. <<Beth, Beth, cred că Alfi a ars vafele!>>", a mai spus mama ei.

Focul ardea cu intensitate sufrageria locuinței, din cauza unui cablu electric atașat de perete. A fost momentul în care Beth i-a evacuat pe frățiori, precum și pe cei doi câini ai familiei.

Din nefericire, casa nu era asigurată contra incendiilor, însă mama copiilor este bucuroasă că toți au scăpat teferi, scrie Mirror Online.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Evenimente » O fetiță fără auz și-a salvat familia de la o tragedie, după ce a simțit miros de prăjituri arse, în Marea Britanie