Antena Meniu Search
x

O mamă din Alba, scrisoare impresionantă pentru hoțul care i-a furat bicicleta fiului său: "Este o sursă de bucurie, aventură și libertate, este o bucățică din el"

O mamă din Alba a apelat la o idee inedită după ce fiul său a rămas fără bicicletă. Femeia a încercat să înduplece hoțul să i-o returneze printr-o scrisoare emoționantă postată pe Facebook.

de Redactia Observator

la 11.10.2023, 18:46

O mamă din Alba, scrisoare impresionantă pentru hoțul care i-a furat bicicleta fiului său: "Este o sursă de bucurie, aventură și libertate, este o bucățică din el" - Shutterstock

Mesajul femeii nu l-a cucerit însă pe bărbat, care a fost într-un final prins de polițiști.

Mesaj emoționant pentru hoț

”Dragă persoană care a luat bicicleta fiului meu din mijlocul satului,

Sper că aceste cuvinte ajung la tine cu o undă de înțelegere. Înțeleg că oamenii pot face greșeli și că poate ai crezut că nu va fi nimeni afectat de această “furtunătică”.

Pe acelaşi subiect

Cu toate acestea,vreau să-ți reamintesc că această bicicletă înseamnă mult pentru fiul meu este mult mai mult decât un obiect. Pentru el, este o sursă de bucurie, aventură și libertate, este o bucățică din el …nu este un cadru și doua roți!

Am o rugăminte umilă pentru tine: mâine dimineața, te rog să vii la poarta noastră și să restitui bicicleta. Vreau să învățăm cu toții că faptele noastre au consecințe și că există întotdeauna o cale de a face lucrurile corect.

Poate că vom putea găsi o soluție pentru tine astfel încât să nu ajungi într-o situație dificilă din cauza acestui incident”, a scris mama băiatului pe Facebook, potrivit Alba 24.

Hoțul a fost identificat de polițiști câteva zile mai târziu. „La data de 10 octombrie 2023, polițiștii Postului de Poliție Pianu au identificat un bărbat 41 de ani, din comuna Săliștea, care locuiește fără forme legale pe raza localității Pianu de Jos, ca persoană bănuită de furtul unei biciclete, faptă sesizată poliției la data de 8 octombrie 2023. Din primele cercetări a rezultat că bărbatul ar fi profitat de faptul că un minor care lua parte la o sărbătoare publică, organizată duminica trecută în localitatea Pianu de Jos, și-ar fi lăsat bicicleta nesupravegheată și și-ar fi însușit-o. Bicicleta a fost recuperată și restituită minorului”.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi avut nevoie recent de meseriaşi şi nu aţi găsit?

Observator » Evenimente » O mamă din Alba, scrisoare impresionantă pentru hoțul care i-a furat bicicleta fiului său: "Este o sursă de bucurie, aventură și libertate, este o bucățică din el"