Antena Meniu Search
x

O mamă din Balș și copiii ei, dați dispăruți de poliția din Olt. Au plecat de acasă și nu s-au mai întors

Misiune contracronometru a polițiștilor din Olt, pentru găsirea unei femei care a dispărut de acasă împreună cu cei trei copii minori. Tânăra de 34 de ani și cei trei minori, cu vârste de 10, 12 și 16 ani, toți din orașul Balș, au plecat voluntar de la o locuință din comuna Călui, unde locuiau fără forme legale, și nu s-au mai întors.

de Redactia Observator

la 06.07.2022, 15:04

O mamă din Balș și copiii ei, dați dispăruți de poliția din Olt. Au plecat de acasă și nu s-au mai întors - Politia Romana

Alarma la 112 s-a dat ieri. Agenții de la Secția nr. 1 Poliție Rurală Bobicești au fost sesizați de Ion Năstase, în vârstă de 34 de ani, din comuna Călui, județul Olt, că partenera sa de viață împreună cu cei trei copii ai lor, toți din orașul Balș, au plecat de la domiciliul acestuia și nu s-au mai întors.

"La data de 5 iulie a.c., polițiștii Secției nr. 1 Poliție Rurală Bobicești au fost sesizați de NĂSTASE ION, în vârstă de 34 de ani, din comuna Călui, județul Olt, cu privire la faptul că, în dimineața zilei de 5 iulie a.c., concubina sa, POPA MARIANA, în vârstă de 34 ani, împreună cu trei copii: FURTUNĂ OANA-COSMINA, în vârstă de 16 ani, NĂSTASE ALIN ȘTEFAN, în vârstă de 12 ani și NĂSTASE DARI MARIUS ION, în vârstă de 10 ani, toți din orașul Balș, au plecat de la domiciliul acestuia și nu au mai revenit", transmit reprezentanții Inspectoratului Județean de Poliție Olt.

Obiectele de îmbrăcaminte ale copiilor nu se cunosc

Semnalmente:

Pe acelaşi subiect

POPA MARIANA:

  • înălţime 1,60 metri, greutate - 50 de kilograme, constituție atletică, păr lung negru, ochi căprui.

La momentul plecării, femeia era îmbrăcată într-o pereche de pantaloni negri, tricou alb, iar în picioare purta o pereche de adidași albi.

FURTUNĂ OANA-COSMINA:

  •  înălţime 1,60 metri, greutate - 55 de kilograme, constituție atletică, păr lung negru, ochi căprui.

NĂSTASE DARI-MARIUS-ION:  

  • înălţime 1,40 metri, greutate – 40 de kilograme, constituție atletică, păr scurt negru, ochi căprui.

NĂSTASE ALIN-ȘTEFAN:

  • înălţime 1,15 metri, greutate – 35 de kilograme, constituție atletică, păr scurt negru, ochi căprui.

Pentru cei trei minori, nu se cunosc obiectele de vestimentație purtate în momentul plecării. Cei care pot furniza informații ce pot ajuta la găsirea persoanelor sunt rugați să anunțe cea mai apropiată unitate de poliție sau să sune la numărul de urgență 112.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Evenimente » O mamă din Balș și copiii ei, dați dispăruți de poliția din Olt. Au plecat de acasă și nu s-au mai întors