Antena Meniu Search
x

Video O plimbare cu mocăniţa, plină de emoţii pentru o turistă însărcinată. Apucată de contracţii când mai avea puţin până la încheierea călătoriei

Vacanţă cu peripeţii pentru o tânără din judeţul Alba. Femeia, aflată în ultimul trimestru de sarcină, a fost la un pas să nască în mocaniţa care tranzitează Valea Vişeului, din judeţul Maramureş. Un echipaj de la ambulanţă a aşteptat-o la baza muntelui şi a dus-o la spital, unde medicii au constatat că femeia a avut contracţii false. 

Simona Vasiac
de Simona Vasiac

la 03.12.2022, 08:12

Vezi și

Tânăra de 24 de ani, însărcinată în 38 de săptâmâni, se afla în vacanţă pe Valea Vaserului împreună cu soţul şi copilul ei. Nu s-a gândit că ar putea naşte după o simplă plimbare cu mocăniţa. 

O plimbare cu mocăniţa cu emoţii

Simona Vasiac - reporter Observator: Trenul a pornit din această gară, iar după ce a parcurs aproximatiz 80% din traseu, gravida a început să acuze contracţii. 

Cei care o însoţeau au sunat imediat la 112, moment în care o drezină de la societatea care administrează tronsonul turistic a pornit spre gravidă.

Pe acelaşi subiect

Anişoara Bumbuc - ghid turistic Mocăniţă: Prima dată a oprit trenul, după care a fost transportată în drezină, iar cu drezina a fost coborâtă jos, până la staţia Novăţ, unde a fost întâmpinată de ambulaţa care aparţine de spitalul orăşenesc Vişeul de sus. 

Turistă din tren: I-a venit rău, după care a chemat ambulanţa, a oprit câteva minute, a preluat-o, noi ne-am continuat drumul.

La spital, medicii au constatat că durerile nașterii erau false. Pacienta a rămas însă internată în spital. 

Anişoara Bumbuc - ghid turistic Mocăniţă: Turista este în siguranţă, a fost o alarmă falsă. Au fost nişte contracţii minore, dar ea se află în afara oricărui pericol.

După această peripeţie, tânăra şi copilul care urmează să se nască au primit abonament gratuit pe viaţă la mocăniţa care tranzitează traseul turistic de pe Valea Vaserului.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Evenimente » O plimbare cu mocăniţa, plină de emoţii pentru o turistă însărcinată. Apucată de contracţii când mai avea puţin până la încheierea călătoriei