Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Trei elevi spulberaţi pe trecerea de pietoni de o şoferiţă de 18 ani, tot elevă! Cei trei se aflau pe aleea din faţa liceului

Trei elevi ai Colegiului ”Mihail Cantacuzino” din Sinaia au ajuns la spital cu răni grave, după ce au fost loviţi de o maşină condusă tot de o elevă.

de Redactia Observator

la 17.04.2018 , 15:59

Trei elevi spulberaţi pe trecerea de pietoni de o şoferiţă de 18 ani, tot elevă! Cei trei se aflau pe aleea din faţa liceului Trei elevi spulberaţi pe trecerea de pietoni de o şoferiţă de 18 ani, tot elevă! Cei trei se aflau pe aleea din faţa liceului

Trei elevi ai Colegiului ”Mihail Cantacuzino” din Sinaia au ajuns la spital cu răni grave, după ce au fost loviţi de o maşină condusă tot de o elevă.

Potrivit Poliţiei Prahova, accidentul a avut loc în Sinaia, cei trei fiind loviţi de maşină în timp ce mergeau pe aleea care duce spre liceu.

Autoturismul care i-a lovit pe adolescenţi era condus de o elevă în vârstă de 18 ani, care a obţinut permisul de conducere în urmă cu două săptămâni.

Articolul continuă după reclamă

”Conducătoarea auto are 18 ani, tot elevă. Un autoturism a acroşat trei pietoni, elevi ce se aflau pe aleea din faţa liceului. Cei trei sunt în ambulanţă”, a declarat, pentru Mediafax, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Prahova, Marian Popescu.

La rândul său, directorul Ambulanţei Prahova, Daniel Nicolae, a spus că echipajele medicale acordă îngrijiri medicale, cei trei elevi suferind traumatisme.

”Sunt două fete de 17 ani, una cu traumatism cranian minor şi cealalată a suferit un traumatism abdominal. Un băiat de 18 ani a suferit traumatisme cranian şi facial. Vor fi transportaţi la spital”, a declarat Daniel Nicolae.

Poliţiştii au deschis o anchetă în acest caz.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Puneţi în aplicare sfaturile primite de la specialiştii în parenting?
Observator » Evenimente » Trei elevi spulberaţi pe trecerea de pietoni de o şoferiţă de 18 ani, tot elevă! Cei trei se aflau pe aleea din faţa liceului