Antena Meniu Search
x

Video O şoferiţă din Cluj-Napoca a rămas captivă într-un crater plin cu apă. Şanţul săpat de muncitori nu fusese semnalizat

Vremea rea a pus stăpânire pe ţară, de ieri. Ploaia şi grindina au făcut prăpăd în mai multe regiuni, iar apele au format viituri pe străzi. După o vară secetoasă, cu temperaturi record, meteorologii spun că urmează zile cu furtuni şi vijelii. Codul portocaliu de vreme rea se menţine până mâine, la ora 10.00. 

de Redactia Observator

la 31.08.2022, 14:02

Vezi și

În Cluj-Napoca, un şanţ săpat de muncitorii Regiei Autonome a Domeniului Public s-a umplut de ploaie şi cum zona nu era semnalizată deloc, o şoferiţă a rămas captivă cu maşina în craterul format. A fost nevoie de un buldozer pentru ca autoturismul să fie scos din şanţ. 

Ploile au făcut prăpăd în mai multe zone din ţară

În Brăila, canalizările nu au mai putut face faţă ploilor abundente. Străzile au devenit lacuri, iar capacele gurilor de scurgere au fost pe punctul de-a zbura din cauza apei care se revărsa din subteran.

În localitatea Hurez din Sălaj a căzut atâta ploaie încât viitura a adunat gunoaiele de pe dealuri şi le-a dus până în gospodăriile oamenilor. 

Grindina a făcut prăpăd în judeţul Bacău, aflat sub cod roşu de vreme rea. În zonă a fost emis şi un cod portocaliu de inundaţii din cauza ploilor abundente.          

Au fost ploi torenţiale şi în Mureş. Cel mai greu a fost pentru şoferii surprinşi în trafic, din cauza vizibilităţii reduse. În Bucegi, un covor gros de grindină a transformat peisajul într-unul de iarnă. Iar în Baraolt, a plouat în 24 de ore cât pentru o lună. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Veţi participa la Slujba de Înviere?

Observator » Evenimente » O şoferiţă din Cluj-Napoca a rămas captivă într-un crater plin cu apă. Şanţul săpat de muncitori nu fusese semnalizat