Meniu
Search
x

O tânără de 19 ani din Brăila şi-a notat într-un jurnal ABUZURILE SEXUALE la care a fost supusă timp de 10 ani!

Povestea unei tinere în vârstă de 19 ani, din Brăila, i-a impresionat pe poliţiştii care au anchetat cazul. Totul a ieşit la iveală după ce fata a fugit de acasă şi i-a lăsat tatălui un jurnal în care a povestit fiecare zi în care a fost abuzată sexual de fratele ei.

la 12.09.2017, 09:15

Povestea unei tinere în vârstă de 19 ani, din Brăila, i-a impresionat pe poliţiştii care au anchetat cazul. Totul a ieşit la iveală după ce fata a fugit de acasă şi i-a lăsat tatălui un jurnal în care a povestit fiecare zi în care a fost abuzată sexual de fratele ei.

Încă de când avea 7 ani, fratele său o obliga să se uite la filme cu conţinut sexual explicit. I-a cerut apoi să întreţină un raport sexual oral, iar după un timp a făcut sex normal cu copila, în pofida rugăminţilor ei de-a se opri.

"La câteva zile, inculpatul a forţat-o din nou pe sora sa să întreţină un nou raport sexual, situaţia repetându-se contrar voinţei persoanei vătămate, după bunul plac al inculpatului, în momentele în care părinţii nu erau acasă”, se menţionează în rechizitoriul citat de adevarul.ro.

După câteva săptămâni, tânărul obligat-o pe sora sa să întreţină raporturi sexuale anale, iar de atunci a folosit-o ca pe un simplu obiect sexual. La un moment dat, nici nu se mai ascundea, fiins surprins odată de o verişoară când îşi abuza sora chiar în casa bunicilor, dar nu a părut să-l deranjeze prea mult.

Pe acelaşi subiect

"Raporturile sexuale au continuat în aceeaşi manieră, acestea având loc fie pe perioada zilei, când părinţii erau plecaţi la muncă, fie în timpul nopţii, inculpatul profitând de faptul că părinţii dormeau şi aveau intrări separate. Pe fondul acestor abuzuri, inculpatul a devenit din ce în ce mai autoritar, ameninţând-o pe sora sa cu acte de violenţă 'dacă va relata cuiva cele întâmplate'. Cu timpul, inculpatul a început să controleze tot ceea ce făcea sora sa, inclusiv discuţiile purtate de aceasta pe Facebook, cerându-i să şteargă anumite postări, în caz contrar lovind-o şi ameninţând-o. Totodată, a început să-i impună felul în care să se îmbrace, solicitându-i acesteia să i se adreseze cu sintagma 'şeful meu'. Victima a menţionat că inculpatul o folosea pur şi simplu după bunul plac", se mai arată în rechizitoriul procurorului.

Poliţiştii au fost impresionaţi până la lacrimi de cuvintele pe care fata le-a scris în jurnalul lăsat tatălui după ce a fugit de acasă.

"Un demon e prea puţin spus, eşti un gunoi ratat!. Uneori, stau cu frică seara, să nu mor sau altceva... Şi părinţii cum pot gândi ca iarna (fratele - n.r.) să stea cu mine în aceeaşi cameră şi în acelaşi pat! Nu au minte!", a scris tânăra în jurnal.

Fratele fetei a fost trimis în judecată pentru viol şi riscă până la 12 ani de închisoare.

Puteţi urmări ştirile Observator şi pe Google News!

Observator » Evenimente » O tânără de 19 ani din Brăila şi-a notat într-un jurnal ABUZURILE SEXUALE la care a fost supusă timp de 10 ani!