Antena Meniu Search
x

CASA ORORILOR! Confesiunea unui tânăr despre ce se petrecea de fapt în casa lui Pomohaci, de la Moșuni: "M-a violat la 13 ani. În fiecare seară, un copil mergea la el în cameră". Înregistrare ȘOCANTĂ

Cristian Bota, un tânăr de 28 de ani, care locuiește de mai mult timp în Franța, a dezvăluit pentru ziardecluj.ro, calvarul pe care l-a trăit în copilărie, atunci când a locuit timp de doi ani în parohia preotului Cristian Pomohaci, de la Moșuni.

la 04.09.2017, 15:45

Cristian Bota, un tânăr de 28 de ani, care locuiește de mai mult timp în Franța, a dezvăluit pentru ziardecluj.ro, calvarul pe care l-a trăit în copilărie, atunci când a locuit timp de doi ani în casa preotului Cristian Pomohaci, de la Moșuni.

Cristian Bota l-a contactat pe jurnalistul Liviu Alexa, de la ziardecluj.ro, pentru a-i povesti ceea ce s-a întâmplat în perioada în care a trăit în casa lui Pomohaci, unde a fost dus de sora sa, din cauza situației financiare precare a familiei sale.

Violat de Pomohaci timp de doi ani, alături de alți minori

Cristian Bota a stat la Moșuni în perioada 2002-2004, aici fiind aduși, în acea perioadă, foarte mulți copii care prestau diferite munci.

Pe acelaşi subiect

"L-am cunoscut când eram mai tânăr, aveam… nu știu exact câți ani aveam, 13 ani, cam așa… Foarte mulți copii! Erau deja acolo, care am ajuns, aveau aceiași ani ca mine când am ajuns. În fiecare seară câte un copil intra la părintele Pomohaci în cameră. Pe rând! Se făcea, în mare, eram la masă, mâncam sau ceva de genul, când mergea toată lumea la somn, el pleca singur, apoi, câteodată, mătușa care a murit trecea și ea seara pe la dânsul să discute sau, ce știu eu, una, alta, și, când se întorcea înapoi, zicea: «Cristi, sau Marius, părintele te-a chemat în cameră la el!» Nu zicea special: «Hai la mine!» Sau, dacă nu era așa, zicea, între timp, când pleca, zicea în șoaptă sau așa încet: «Deseară vii să mă vezi un pic!»", povestește Cristian Bota.

Întrebat dacă și-a dat seama ce se petrecea în cameră, tânărul a răspuns: "Mi-am dat seama pentru că, într-o zi, când era foarte cald, mi-am dat seama în sensul în care eram într-un pantalon scurt și aveam chiloți pe mine și părintele mi-a zis: «Ar trebui să ți-i pui fără chiloți ca micuțul să iasă un pic la aer!» A doua zi mi-i pun fără chiloți și ceilalți băieți aveau toți numai șortul, fără chiloți, și, dintr-o dată, îmi zice, înainte să urcăm în Aro, că avea un Aro acolo care avea o remorcă, că nu aveam toți locuri de urcat înăuntru și făceam munci pe câmp, una, alta, și, dintr-o dată, îmi zice: «Mi-l arăți un pic pe Cristi, micuțul? Arată-mi-l un pic!» Da, Cristi „micuțul”! Și asta așa a început și mi-am dat seama și cei care îi treceau prin cameră după 2-3 zile aveau un telefon nou-nouț sau bani.".

Cristian a povestit și ce s-a întâmplat prima dată când a fost violat. Iată dialogul purtat de Cristian Bota cu jurnalistul Liviu Alexa:

"Cristian Bota: În mare, a fost câteva zile după ce mi-a zis: „Poți să mi-l arăți pe Cristi micuțul? Hai, arată-mi-l un pic!» După câteva zile mi-a zis: «Vii pe la mine, până în cameră? Vreau să-l sărut pe micuțul! Vreau să-l sărut pe micuțul!» Am trecut prin camera dânsului și o seară am dormit acolo și practic am fost violat, în mare, nu puteam să zic nimic!

Liviu Alexa: Ați fost violat la 13 ani, da?

Cristian Bota: La 13 ani, da!

Liviu Alexa: De către Cristian Pomohaci, da?

Cristian Bota: Exact! Exact!

Liviu Alexa: Și s-a comportat violent în momentul în care a efectuat actul sexual?

Cristian Bota: Nu violent! Ne-am pus în pat să dormim și, dintr-o dată, a început să mă îmbrățișeze, să mă… mă atingea peste tot!

Liviu Alexa: V-a obligat să faceți anumite perversiuni sexuale?

Cristian Bota: Da! … Chiar si o felatie!

Liviu Alexa: Dumneavoastră lui sau el dumneavoastră?

Cristian Bota: Eu lui!

Liviu Alexa: Cât timp au durat aceste lucruri?

Cristian Bota: Cât timp am fost acolo! Tot timpul!

Liviu Alexa: Și cât timp ați fost acolo?

Cristian Bota: Cam doi ani am stat acolo!

Liviu Alexa: Și cam la cât timp vă chema, după ce mergeați o dată la el să dormiți?

Cristian Bota: El voia aproape în fiecare seară! Aproape în fiecare seară, dar chestia e că acolo eram mai mulți, schimba! Și mi-am dat seama fără să îmi zică nimeni! Cu cine avea chef în seara asta, cu acela mergea în cameră!

Liviu Alexa: Și nu era nimeni, dintre oamenii maturi, să își dea seama că e ceva greșit acolo? Știau și restul ce se întâmplă, după părerea dumneavoastră?

Cristian Bota: Nu, nu cred! În afară de băieți, nu știa nimeni! Dar chestia e că nu vorbea nimeni cu nimeni! Nu zicea nimeni nimic și, în același timp, îți e și rușine să vorbești așa ceva! Eu, până în ziua de astăzi, nu am vorbit absolut cu nimeni de o chestia din-asta!".

Iată și înregistrarea interviului:

Puteţi urmări ştirile Observator şi pe Google News!

Observator » Stiri sociale » CASA ORORILOR! Confesiunea unui tânăr despre ce se petrecea de fapt în casa lui Pomohaci, de la Moșuni: "M-a violat la 13 ani. În fiecare seară, un copil mergea la el în cameră". Înregistrare ȘOCANTĂ