Antena Meniu Search
x

Video O tânără din Arad se teme să mai iasă din casă, după ce trei indivizi l-au bătut crunt pe fratele ei şi au fost lăsaţi în libertate

Un tânăr din Arad a văzut moartea cu ochii! A fost atacat din senin, bătut cu sălbăticie, tâlhărit, dezbrăcat şi abandonat în mijlocul străzii. Anchetatorii nu au fost impresionaţi şi agresorul e cercetat în libertate. Ceilalţi doi bărbaţi care au fost de faţă nici măcar nu sunt anchetaţi.

de Redactia Observator

la 26.08.2021, 20:08

Vezi și
  • Atacul asupra bărbatului din Arad s-a produs în seara de 16 spre 17 august.

Sora victimei: Aici se mai văd petele de sânge unde a fost fratele meu bătut. A fost lăsat în comă, aproape să moară. Toată faţa i-au spart-o, dinţi, maxilar, ochi. 

Era ora 23.30. Fratele tinerei se afla la câteva sute de metri de casa sa când a dat nas în nas cu trei indivizi puşi pe scandal. Din senin, bărbaţii au tăbărât pe el. 

Sora victimei: L-au întrebat dacă îl deranjează şi el a spus nu, au spus ei hai să te deranjăm atunci şi au început să îl bată.

Martor: I-o dat cu sticla în cap. O căzut jos, atunci o dat cu picioarele, s-o auzit cum au dat cu picioarele în el. 

Pe acelaşi subiect

Atacul a continuat cu sălbăticie până când tânărul n-a mai mişcat. Apoi au vrut să-l şi umilească. L-au dezbrăcat până la piele şi i-au dat foc la haine. Tortura a continuat până când doi soţi au auzit atacul din casă. 

Martor: Nevastă-mea o sunat, o dat telefon la Poliţie, la Salvare. Eu am un fluier şi am sunat în cameră cu fluierul şi au fugit şi au venit din nou şi iar au dat în el şi am aprins lumina şi au fugit. 

Când a ieşit, bărbatul a rămas şocat de ce a văzut. 

Martor: Era dezbrăcat în pielea goală. Horcăia pentru că era nasul spart, umplut de sânge. Ăştia-s oamenii noştri, părerea mea că sunt prea multe birturi în împrejurimi.

Poliţia a deschis dosar penal pentru loviri şi alte violenţe, în cazul tânărului din Arad bătut crunt

Tânărul de doar 28 de ani a ajuns inconştient la spital, cu o rană gravă la cap şi maxilarul spart. Are chipul desfigurat şi este traumatizat de bătaia soră cu moartea. Familia lui e îngrozită. 

Sora victimei: Nu prea poate să vorbească, nu îi vine a crede că l-au dezbrăcat de tot şi i-au mai şi ars hainele ca să ascundă urmele şi să îl batjocorească pur şi simplu. 

Sora bărbatului se teme să mai iasă din casă pentru că, deşi au fost identificaţi, niciunul dintre cei trei indivizi n-a fost reţinut. Cei trei atacatori au 19, 21 şi 23 de ani şi ar fi fost băuţi în noaptea atacului. Doar cel de 21 de ani este cercetat, în stare de libertate. 

Sora victimei: Toţi trei erau cu pete de sânge pe haine. A fost şi tâlhărit, i-au furat telefonul, i-au furat banii.

Livia Pescar, IPJ Arad: Din investigaţie a rezultat că doar un tânăr de 21 de ani l-ar fi agresat pe acesta. 

Deocamdată, victima nu a depus plângere. De când a fost agresat, bărbatul a stat deja şapte zile în spital şi se hrăneşte cu paiul. A ieşit pentru câteva zile, dar va reveni curând pentru o nouă operaţie la maxilar. Arădenii sunt îngroziţi de eveniment.

Martor: Păi ce să păţească cu legile astea ale noastre? Adică legi sunt ... da...

Poliţiştii s-au autosesizat şi fac cercetări într-un dosar de lovire şi alte violenţe pentru a stabili ce s-a petrecut exact în noaptea de 16 spre 17 august, când viaţa unui om s-a schimbat dramatic. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Evenimente » O tânără din Arad se teme să mai iasă din casă, după ce trei indivizi l-au bătut crunt pe fratele ei şi au fost lăsaţi în libertate