Antena Meniu Search
x

400 de oameni au fost la nunta din Brașov unde invitații au acuzat simptome de toxiinfecție alimentară

Petrecere terminată prost, sâmbătă seară, pentru 400 de nuntaşi din judeţul Braşov. După primul fel de mâncare, invitaţii au început să se simtă rău. Nici mireasa şi naşa nu au scăpat de simptomele tipice unei toxiinfecţii alimentare.

Vezi și

Petrecere terminată prost, sâmbătă seară, pentru 400 de nuntaşi din judeţul Braşov. După primul fel de mâncare, invitaţii au început să se simtă rău. Nici mireasa şi naşa nu au scăpat de simptomele tipice unei toxiinfecţii alimentare. În total, 20 de persoane au acuzat stări de greaţă şi ameţeli, iar şase au fost chiar internate la spitalul din Făgăraş.

Petrecerea de nuntă nu va rămâne o amintire prea frumoasă pentru această familie. Evenimentul, organizat la un complex din localitatea Şercăiţa, într-un cadru de vis, s-a transformat repede în coşmar. Nici nu începuse bine cheful, că invitaţii au început să aibă ameţeli şi stări de vomă, Inclusiv mireasa. Oamenii şi-au dat seama că situaţia este gravă, aşa că au mers la spital. Unii s-au simţit însă atât de rău, încât au chemat salvarea la local.

Trei echipaje de la Serviciul Judeţean de Ambulanţă şi unul de la SMURD, special pentru transportul mai multor victime, au răspuns la apelul de urgenţă. Invitaţii nu ştiu exact ce anume din meniul de nuntă le-a făcut rău.

”S-a servit aperitivul, peştele, supa şi, la urmă, sarmalele. În timp ce veneau sarmalele, atunci au început să se simtă rău”, spune un martor.

12 oameni au ajuns la spital numai cu salvările, restul, în maşinile personale. Inspectorii Direcţiei Sanitar-Veterinare urmează să stabilească ce a provocat îmbolnăvirea nuntaşilor. În urmă cu trei ani, meniul de nuntă servit la acelaşi complex turistic a băgat în spital 30 de persoane.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Burgeri din carne de crocodil la un festival din România. Aţi încerca preparatul?

Observator » Evenimente » 400 de oameni au fost la nunta din Brașov unde invitații au acuzat simptome de toxiinfecție alimentară