Antena Meniu Search
x

Video Oameni uciși pe trotuar din cauza haosului de pe șosele. Accidentul mortal din Teleorman amintește de tragedia de la Baia Mare

Haosul de pe şosele aduce moartea pe trotuare. Un bărbat care stătea pe o bancă a murit după ce a fost izbit de o maşină scăpată de sub control. Accidentul aminteşte de o altă tragedie petrecută în Baia Mare, când doi tineri abia căsătoriţi au fost loviţi în timp ce aşteptau autobuzul tot pe o bancă în staţie. Femeia a murit. Poliţiştii spun că o soluţie ar putea fi reinstalarea radrelor fixe.

de Redactia Observator

la 11.08.2021, 19:50

Vezi și

Într-o fracţiune de secundă, o viaţă a fost curmată. Bărbaţii stăteau la poveşti în faţa unui magazin. Şocaţi, martorii abia îşi găsesc cuvintele. ”A venit din colo, să întoarcă, să facă, nu ştiu cum. Eram 7-8 zece persoane”.

Accidentul a avut loc duminică seara. În imaginile de pe camerele de supraveghere apărute astăzi se vede cum şoferul dă cu spatele, ca să iasă de pe un podeţ, când o altă maşină îl izbeşte din plin şi e proiectată direct în oamenii de pe bancă.

Bărbatul ucis în Teleorman, victima colaterală după impactul a două mașini

Un bărbat a fost resuscitat minute în şir de salvatori, dar a murit în drum spre spital. Victima tocmai se ridicase de pe bancă şi se pregătea să plece spre casă.

Pe acelaşi subiect

Ionuț Andrei Pop, vicepreşedinte Europol: ”Indisciplina în trafic, nerespectarea vitezei de deplasare în localitate, neadaptarea vitezei la condiţiile de trafic generează victime colaterale”.

Alte două victime au avut nevoie de îngrijiri de medicale.

Şoferii, unul de 18 ani şi altul de 27, au fost testaţi cu etilotestul şi nu erau băuţi. Poliţiştii au deschis un dosar penal.

Cuplu spulberat de pe bancă, în stația de autobuz

Accidentul pare tras la indigo după cel de luna trecută din Baia Mare. Atunci, un bolid a lovit un cuplu care aştepta autobuzul, pe bancă, în staţie. Tânăra de doar 20 de ani a rămas fără un picior şi a murit după două zile de chin. Soţul este încă în spital.

Andrei Varga, fratele victimei: ”Ştie absolut tot, tot, tot ştie ce s-a întâmplat. O mare durere, vă daţi seama. Nu mai suntem capabili de nimic”.

Astfel de accidente cu pietoni loviţi pur şi simplu pe marginea drumului, pe trotuar sau pe trecerile de pietoni îi îngrozesc pe oameni.

Doamnă pe bancă: ”Zilnic stăm până seara pe bănci, unde să ieşim? Dacă aud că şi pe bancă ne atacă ne dă de gândit, să nu mai stăm”.

Polițiștii de la Rutieră cer reinstalarea radarelor fixe

O soluţie pentru şosele mai sigure este reinstalarea radarelor fixe.

Ionuț Andrei Pop, vicepreşedinte Europol: ”Nu doar că ar descuraja participanţii la trafic care cu intenţie depăşesc limita de viteză în localitate, cât şi ar da şi ocazia poliţiştilor rutieri să constate şi să sancţioneze abaterile”

Poliţiştii spun că neglijenţa la volan poate fi combătută doar cu pedepse mai dure şi vor modificarea Codului Rutier.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Evenimente » Oameni uciși pe trotuar din cauza haosului de pe șosele. Accidentul mortal din Teleorman amintește de tragedia de la Baia Mare