Antena Meniu Search
x

Video Oferte pentru toate buzunarele în minivacanța de Rusalii. 250 de lei pentru o noapte de vis în căruță

Se apropie vacanţa de Rusalii, iar cei care vor să profite de vremea plăcută îşi pot petrece zilele libere la munte. Hotelierii deja s-au pregătit pentru turişti cu pachete speciale. Au şi surprize pentru cei care vor să se simtă mai aproape de natură: cazare în căruţă. 

Claudiu Loghin
de Claudiu Loghin

la 08.06.2022, 22:10

Vezi și

Minivacanţa de Rusalii la munte poate fi una specială, mai ales că există şi variante de cazare unde stelele nu sunt pe firma hotelului, ci pe cerul senin. 

250 de lei pentru o noapte în căruță

Kelemen Janos, proprietar: De Rusalii pregătim pentru oaspeţii noştri nişte căruţe, cum este şi asta. Fiecare căruţă are un pat matrimonial, măsuţă, scaune, încălzire şi nişte luminiţe ca să facem atmosfera mai plăcută, pe lângă asta mai avem şi un set up pentru familii. Avem în total, 10 corturi şi cinci căruţe. Preţul este de 250 de lei pe noapte pentru două persoane. 

Claudiu Loghin, reporter Observator: Aşa arată un cort cu suprafaţa de 12 metri pătraţi, cu pat matrimonial, lumini, aerotermă, priză şi cu atmosferă cu totul şi cu totul specială. 

Pe acelaşi subiect

Iar afară ne aşteaptă un parfum cu adevărat puternic de flori de soc. 

În Poiana Brașov, tratamentele speciale spa sau momentele de relaxare la piscină ori saună sunt doar o parte din serviciile cu care hotelierii îi îmbie pe turiști. Preţurile pentru un pachet de două sau trei nopți pornesc de la 500 de lei de persoană, pentru un loc în camera dublă. 

Bianca Socol, reprezentantă hotel: Avem pachete speciale pentru oaspeţii noştri, cu reduceri suplimentare la cazare, fantezii culinare, acces gratuit la locurile de joacă pentru copii, live cooking show, music show. 

Maria Tinu, reprezentantă hotel: Pentru vacanţa de Rusalii, avem pachete de trei nopţi, de două nopţi. Pornesc de la 135 de euro pachetele de două nopţi.

Dacă vreţi o vacanţă la malul apei, puteţi alege de data aceasta Delta Dunării. 

Mihai Baciu, reprezentat agenţie de turism: Ne-am revenit anul acesta foarte bine, turiştii noştri au revenit din ţările vestice.Vin pentru păsări, vin pentru mâncare foarte bună, pentru delta asta frumoasă pe care cu totii o iubim. 

Trebuie să vă grăbiţi cu rezervările însă. Gradul de ocupare la munte este deja de 70% iar în Deltă se apropie, în unele zone, de 100%. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Evenimente » Oferte pentru toate buzunarele în minivacanța de Rusalii. 250 de lei pentru o noapte de vis în căruță