Antena Meniu Search
x

Video Oktoberfest 2023: Cu straie tradiţionale nemţeşti şi pe ritmuri bavareze, oamenii au concurat pentru premiul de "Regele berii", de la Gura Humorului

Pregătiţi-vă să ciocniţi halbele! După succesul răsunător din Braşov, sucevenii se bucură şi ei de festivalul Oktoberfest în Est. A treia ediţie a început cu forţe proaspete la Gura Humorului şi a dat startul deja cu vestita paradă, care i-a încântat pe vizitatori. Specialităţile culinare bavareze, halbele uriașe de bere, muzica și distracția sunt ingredientele cu care organizatorii îi așteaptă pe petrecăreți. 

de Redactia Observator

la 15.09.2023, 09:14

Vezi și

Caii spectaculoși, mașinile de epocă și peste 20 de trăsuri în care se aflau oameni mândri, îmbrăcați în costume tradiţionale bucovinene și germane, au împânzit, ieri, străzile din Gura Humorului. 

La festival sunt așteptați turişti din toate colțurile lumii. Inclusiv localnicii se bucură din plin de eveniment. Muzica, distracția, concursurile și premiile spumoase sunt doar câteva ingredientele ce fac din această ediție una inedită.

Muzică, haine, mâncare şi băuturi autentice

Marius Ursaciuc, primar Gura Humorului: Este timpul să uitaţi de necazurile cotidiene şi să vă bucuraţi româneşte, englezeşte, nemţeşte, cum doriţi dumneavoastră.

Pe acelaşi subiect

Bogdan Maneam, organizator: Toţi vizitatorii noştri vor avea parte de concursuri la scenă, "Regele berii", vor avea parte de orchestre aduse special din Germania.

Gurmanzii au putut savura specialităţile culinare pregătite cu măiestrie de bucătari, alături de o bere rece.

Cătălin Lazăr, chef: Turing, cârnat alb, cum i se mai spune, ruladă de porc, varza, care este o varză călită şi are puţin chimen în ea, cu ciolan, coastă de porc, ceafă, cârnăciori picanţi.

Duminică, în ultima zi a festivalului, va avea loc si Balul gospodarilor. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Cum vă petreceţi Floriile?

Observator » Evenimente » Oktoberfest 2023: Cu straie tradiţionale nemţeşti şi pe ritmuri bavareze, oamenii au concurat pentru premiul de "Regele berii", de la Gura Humorului