Antena Meniu Search
x

Hayssam ar fi fost adus in tara cu o aeronava care a facut un transport umanitar

Ipoteza halucinanta lansata de jurnalistii sirieni. O actiune umanitara ar fi fost paravanul operatiunii de aducere in tara a sirianului Omar Hayssam

Vezi și

Potrivit unui jurnalist sirian, Omar Hayssam ar fi venit in tara cu un avion umanitar. Oficial, aeronava Spartan ar fi facut joi un transport umanitar in Siria. Ieri presedintele Basescu anunta Hayssam a fost adus in tara.

"Un avion cu ajutoare umanitare oferite de catre Romania si guvernul Romaniei, pentru a exprima solidaritatea poporului roman cu poporul sirian in criza prin care trece. Avionul contine ajutoare de hrana si paturi pentru a alina suferintele poporului", a declarat Dnut Florin Sandovici, ambasador al Romaniei in Damasc.

Misiunea umanitara despre care vorbeste presa de la Damasc a fost confirmata de ministrul Aapararii Nationale Mircea Dusa. In imaginile televiziunii siriene apare unul dintre pilotii de elita implicati in podul aerian pentru repatrierea ranitilor in tragedia din Muntenegru. Semn ca misiunea din Siria a fost speciala.

Stirea despre misiunea umanitara a Romaniei a aparut pe agentiile siriene dupa ce presedintele Traian Basescu a facut o declaratie controversata: "Romania a efectuat o operatiune neautorizata pe teritoriul altui stat".

Odata ajuns in Romania, Omar Hayssam parca a intrat in pamant. In afara de declaratiile oficiale ale presedintelui si premierului, nu exista indicii despre locul in care ar fi tinut teroristul numarul al tarii.

Omar Hayssam este condamnat pentru terorism si implicare in rapirea jurnalistilor romani in Irak.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Evenimente » Hayssam ar fi fost adus in tara cu o aeronava care a facut un transport umanitar