Antena Meniu Search
x

Operațiuni ale poliției după bătăile între clanuri de la Craiova și Murgeni

Se pare ca lunga perioadă de izolare scoate ce e mai rău din mulţi dintre noi. Strada a devenit un adevărat câmp de bătălie în mai multe oraşe din ţară. La Craiova, nouă persoane au fost reţinute, după lupte cu săbii şi cuţite ziua în amiaza mare. Iar la Murgeni, oraşul din Vaslui scăpat de sub control şi declarat săptămâna trecută "zonă specială de siguranţă publică", polţiştii au făcut 20 percheziţii.

de Redactia Observator

la 15.06.2020, 03:05

Vezi și
  • Murgeni a fost declarat zonă specială de siguranță publică.
  • Polițiștii au făcut 23 de percheziții.

În cartierul Craioviţa, ziua în amiază mare, mai mulţi indivizi atacă o maşină în trafic. Vizaţi sunt membrii unui clan rival. În câteva secunde, începe o bătaie cu bâte, săbii şi cuţite. Patru maşini sunt distruse.

Aceleaşi clanuri s-au răfuit şi săptămâna trecută. Totul ar fi pronit de la o datorie la jocurile de noroc. Mama unuia dintre cei implicaţi în scandal spune că fiul său ar fi luat bani de la un membru al grupării rivale.

Poliştii au reţinut nouă bărbaţi cu vârste cuprinse între 19 şi 42. Sunt acuzaţi de tulburare ordinii şi liniştii publice, lovire şi distrugere.

Între timp, polițiştii au făcut 23 de descinderi în Murgeni, oraşul din Vaslui declarat săptămâna trecută "zonă specială de siguranţă publică", după ce 200 de persoane s-au răfuit în mijlocul străzii.

În urma percheziţiilor, poliţiştii au găsit mai multe arme albe şi un pistol de air soft. 26 de persoane au fost duse la audieri.

De la începutul anului au fost destructurate peste 100 de grupări infracţionale. Numai în ultima săptămână, poliţiştii au avut 50 de misiuni de acest fel.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Evenimente » Operațiuni ale poliției după bătăile între clanuri de la Craiova și Murgeni