Antena Meniu Search
x

Orașul din România în care copiii au rămas fără locuri de joacă. Decizia a fost luată de comisarii de la Protecția Consumatorului

Copiii din Galaţi nu mai au unde să se joace! Toate locurile destinate lor au fost închise de inspectorii de la Protecţia Consumatorului.

Vezi și

Copiii din Galaţi nu mai au unde să se joace! Toate locurile destinate lor au fost închise de inspectorii de la Protecţia Consumatorului, pe motiv că nu au avizele necesare. Mai precis, le lipseşte o singură hârtie. Părinţii sunt cât se poate de nemulţumiţi, în timp ce primăria a contestat în instanţă decizia.

În locurile de joacă din oraş nu se mai aud chiote sau glasuri de copii. Reprezentanţii de la Protecţia Consumatorilor au fost în control şi le-au închis pe toate. Câteva zeci. 

CARMEN SANDU, director CJPC GALAŢI:

La momentul controlului, un singur parc avea autorizaţie de funcţionare emisă de autoritatea publică locală, celelalte nu aveau, iar cel care avea autorizaţie de funcţionare nu avea inscripţionat pe echipamentele de agrement toate caracteristicile necesare.

Părinţii sunt revoltaţi. Ba chiar unii au decis să nu respecte decizia. Dar nici Primăria Galaţi nu este de acord cu decizia. 

RALUCA ARDEAN, purtător de cuvânt al Primăriei Galaţi:

Serviciul Juridic din cadrul Primăriei Municipiului Galaţi a contestat în instanţă decizia OPC şi se fac demersuri pentru obţinerea autorizaţiei de funcţionare.

Probleme nu sunt însă doar în oraş. La nivelul judeţului, peste 150 de spaţii de joacă din 37 de localităţi au fost închise temporar. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Evenimente » Orașul din România în care copiii au rămas fără locuri de joacă. Decizia a fost luată de comisarii de la Protecția Consumatorului