Antena Meniu Search
x

Un pacient s-a aruncat în gol de la etajul 5 al Spitalului Slatina. Bărbatul nu a mai putut fi salvat

Tragedie la Spitalul de Urgență Slatina. Un bărbat de 76 de ani, din localitatea Schitu, care era internat în secția Cardiologie, a murit pe loc după ce s-a aruncat de la geamul salonului, aflat la etajul 5.

Veronica Micu
de Veronica Micu

la 07.05.2020, 12:01

Un pacient s-a aruncat în gol de la etajul 5 al Spitalului Slatina. Bărbatul nu a mai putut fi salvat - Observator / Imagine ilustrativă
  • Bărbatul nu era cunoscut cu antecedente psihiatrice.
  • Poliția a deschis o anchetă în acest caz.

Nenorocirea s-a produs în această dimineață, în jurul orei 9.00, la jumătate de oră după ce omului îi fusese administrat tratamentul medical.

După impactul cu solul, pacientul a fost dus la Urgențe, unde au fost inițiate manevrele de resuscitare. Din păcate, eforturile medicilor nu au putut salva viața pacientului.

„În data de 07.05.2020, în jurul orelor 09:00, la aproximativ 30 de minute după administrarea tratamentului medical, un pacient de sex masculin, în vârstă de 76 de ani, s-a aruncat pe geamul salonului în care era internat, în cadrul secției Cardiologie, la etajul 5 al Corpului Central al Spitalului Județean de Urgență Slatina.

Pacientul a fost transportat de urgență în UPU Slatina, unde s-au efectuat procedurile de resuscitare, care nu au avut succes, fiind pronunțat decesul la ora de 09:50”, se arată într-un comunicat al Spitalului Slatina, citat de olt-alert.ro.

Bărbatul nu era cunoscut cu antecedente psihiatrice

Pacientul era internat în spitalul din Slatina din data de 2 mai, cu diagnosticul de anevrism aortă ascendentă, hipertensiune arterială și insuficiență cardiacă, starea pacientului fiind ameliorată la data incidentului. 

După tragedie, cadrele medicale au anunțat Direcția de Sănătate Publică Olt și Poliția Slatina, care a deschis o anchetă în acest caz

„La data de 07 mai 2020, in jurul orei 09.30, Politia Municipiului Slatina a fost sesizată telefonic despre faptul un pacient al spitalului, în vârstă de 76 de ani, din comuna Schitu, judetul Olt, s-ar fi aruncat de la etajul V al sectiei in care era internat. Acesta si-a pierdut viața în urma impactului. Echipa operativă din cadrul Poliției Slatina efectuează cercetări pentru a stabili cu exactitate împrejurările în care s-a produs evenimentul”, a declarat purtătorul de cuvânt al Poliției Olt, Alexandra Dicu.

Citește și:

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Când ţineţi post negru, renunţaţi inclusiv la apă?

Observator » Evenimente » Un pacient s-a aruncat în gol de la etajul 5 al Spitalului Slatina. Bărbatul nu a mai putut fi salvat